Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što kažete?

Ronaldov United iz kojeg je otišao protiv Uniteda u koji se vratio: Koja je momčad bolja?

Cristiano Ronaldo poslije 12 godina vratio se na Old Trafford.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski kapetan Cristiano Ronaldo u petak poslijepodne potvrdio je kako napušta Juventus i kako se vraća u Manchester United. Jedan od najvećih svih vremena posljednji put crveni dres Vragova navukao je na sebe 2009. godine u bolnom porazu od Barcelone u finalu Lige prvaka.

Sir Alex Ferguson tad je imao u svojim rukama posljednje trzaje velike generacije, a uz Cristiana Ronalda u momčadi je imao Waynea Rooneyja, Rija Ferdinanda, Ryana Giggsa, Nemanju Vidića i Patricea Evru.

gol expired United je krcat! Pogledajte novi Manchester s Ronaldom, Solskjaer ima po tri sjajne opcije na pojedinim pozicijama divider

U njegovoj posljednjoj sezoni porazom od Messija u Rimu nije uspio uzeti poker trofeja pa se u toj sezoni 2008/09. morao zadovoljiti naslovima na Klupskom SP-u, u Liga kupu i Premier ligi.

Ronaldo je u sljedećih 12 godina u dresovima Juventusa i Real Madrida osvojio 30 trofeja, između ostalih i pet Zlatnih lopti, a Unitedovu tužnu priču u tom razdoblju, vjerujemo svi znate.

gol expired Cure detalji velike krađe: Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan, Ronaldo je odmah nazvao Guardiolu i zahvalio se divider

Portugalčev cilj je dakle vratiti Crvene vragove na staze stare slave, a ovaj put imat će nešto drugačije popratno osoblje u društvu Varanea, Maguirea, Pogbe, Fernandesa i Rashforda.

Što mislite koja je momčad kvalitetnija?

Manchester United u sezoni 2008/09.:

Manchester United u sezoni 2021/22.:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider