Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesna momčad

United je krcat! Pogledajte novi Manchester s Ronaldom, Solskjaer ima po tri sjajne opcije na pojedinim pozicijama

Pogledajte novi Manchester United za sezonu 2021/22.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaški gigant Manchester United potvrdio je transfer Cristiana Ronalda iz Juventusa i povratkom svoje velike zvijezde zaključio sjajan prelazni rok koji se može mjeriti jedino s onim PSG-ovim.

Ole Gunnar Solskjaer imat će na raspolaganju svog bivšeg suigrača u tekućoj sezoni, a uz njega moći će računati i na Jadona Sancha, Raphaela Varanea, koji su također stigli ovo ljeto.

gol expired Ronaldo se oprostio od Juventusovih navijača: "Zauvijek ću biti jedan od vas, ali sad ste dio moje povijesti" divider

Ronaldov transfer koštat će ih 15.000.000 eura odmah i još 8.000.000 kroz bonuse, potpisat će na dvije godine i zarađivati oko 25.000.000 eura po sezoni, a sve će službeno objaviti kad obavi liječnički i dobije radnu dozvolu.

United je ovo ljeto isplatio još 80.000.000 eura za Sancha Borussiji Dortmund i 40.000.000 eura Real Madridu za Varanea, a s ovih 15.000.000 eura njegovi troškovi će se uspeti na ukupno 135.000.000 eura.

gol expired Ronaldo se vratio! Manchester United službeno potvrdio dogovor s Juventusom divider

Spomenuti trojac opasno će zaoštriti konkurenciju u momčadi Manchester Uniteda koja sad ima odlične opcije na svim pozicijama u momčadi. Ole Gunnar Solskjaer nije samo udvostručio konkurenciju na pojedinim pozicijama, nego ju je utrostručio pa sad može izdržati i najgore krize s ozljedama kroz sezonu i ravnopravno će se boriti na sva četiri fronta, u Premiershipu, FA Cupu i Liga kupu te Ligi prvaka.

Na golu ima dvojicu sjajnih čuvara mreže, španjolsku ikonu Davida De Geu i povremenog engleskog reprezentativca Deana Hendersona. U obrani ima dvije sjajne linije Wan Bissaka, Maguire, Varane, Shaw, odnosno Dalot, Lindelof, Bailly, Telles, a ima i petog stopera na raspolaganju Philla Jonesa.

gol expired Cure detalji velike krađe: Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan, Ronaldo je odmah nazvao Guardiolu i zahvalio se divider

U veznoj liniji ima čak tri odlične verzije. Prva opcija bili bi Fernandes, Pogba i McTominay, druga Fred, Van De Beek i Matić, a treća Mata, Lingard i Pereira.

U napadu ima tri sjajne solucije na desnom krilu sa Sanchom, Jamesom i talentiranim Amadom Diallom, na lijevom Rashforda i Martiala, a u špici može koristiti Ronalda, Cavanija i Greenwooda. Dodatan luksuz mu nudi činjenica da svi spomenuti igrači mogu igrati na sve tri pozicije u navali…

Navijači Uniteda i njihov trener doista će uživati u sezoni 2021/22.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider