Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sad adio

Ronaldo se oprostio od Juventusovih navijača: "Zauvijek ću biti jedan od vas, ali sad ste dio moje povijesti"

Ronaldo i Juventus rastali su se poslije tri godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski kapetan Cristiano Ronaldo vratio se u petak u Manchester United poslije 12 godina, a od sad svog već bivšeg kluba Juventusa oprostio se objavom na društvenim mrežama:

"Danas napuštam sjajan klub, najveći u Italiji i sigurno jedan od najvećih u cijeloj Europi. Dao sam svoje srce i dušu Juventusu i zauvijek ću voljeti grad Torino. 'Tiffosi bianconeri' su me uvijek poštivali i na tome sam im se pokušao odužiti boreći se za njih u svakoj utakmici, svakoj sezoni, svakom natjecanju. Na kraju, možemo se osvrnuti na učinjeno i vidjeti da smo postigli velike stvari, ne i sve što smo željeli, ali i dalje smo zajedno ispisali prelijepu priču,“ zapčeo je pa nastavio:

gol expired Ronaldo se vratio! Manchester United službeno potvrdio dogovor s Juventusom divider

"Zauvijek ću biti jedan od vas. Sada ste dio moje povijesti, a ja osjećam da sam dio vaše. Italijo, Juve, Torino, 'Tiffosi bianconeri', zauvijek ćete mi biti u srcu", napisao je Ronaldo uz nekoliko stihova pjesme navijača Stare dame.

Ronaldo je Juveu priskrbio oko 15.000.000 eura odmah i još 8.000.000 eura kroz bonuse, ali oko 20-ak milijuna sigurno će sjesti na račun jer je riječ o garantiranom iznosu i lako ostvarivim bonusima.

gol expired Cure detalji velike krađe: Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan, Ronaldo je odmah nazvao Guardiolu i zahvalio se divider

On će potpisati do 2023. godine i zaraditi ukupno 50.000.000 eura od ugovora s Manchster Unitedom. Trenutačno je u Lisabonu i uskoro bi trebao obaviti liječnički, a kad dobije radnu dozvolu, bit će službeno predstavljen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider