Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOš četiri dana

Perez poludio na PSG jer nije ni odgovorio na zadnju ponudu Reala i postavio ultimatum francuskim bogatašima

Kraljevski klub više se ne želi natezati i dao je rok PSG-u za odgovor na konačnu ponudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od četiri dana ostalo je do zatvaranja prijelaznog roka i svi klubovi i igrači zainteresirani za mogući transfer moraju požuriti, žele li obaviti posao u roku. Real Madrid je sigurno primijetio što su učinili PSG i United u ovom ljetnom Mercatu i planira svoj odgovor…

Poznato je kako pregovaraju s PSG-om oko transfera Kyliana Mbappea, međutim ne ide im dobro. Posljednja službena ponuda na adresu pariškog giganta bila je 170.000.000 eura fiksno plus još oko 10.000.000 eura kroz razne bonuse, međutim iz PSG-a se nisu udostojili ni odgovoriti na tu ponudu.

gol expired Real već priprema predstavljanje Mbappea: Zna se datum i lokacija, ali i broj koji će nositi divider

Sat otkucava za jedne i druge i ako žele obaviti ovaj posao do utorka, 31. kolovoza, u ponoć, morat će požuriti. Real Madrid ne želi odužiti ovu operaciju ni sekunde više od onoga što je potrebno.

Le Parisien piše da su zato poslali ultimatum PSG-u, prihvatite našu ponudu do nedjelje ili ostanite bez ičega…

Florentino Perez odlučio se za ovu strategiju na tržištu jer ne želi čekati ni trenutka, a PSG-u nudi opciju da ovo ljeto ubere solidnu odštetu za svog igrača ili da ga 1. siječnja preda Real Madridu bez odštete. Mbappeu važeći ugovor s PSG-ov istječe na koncu tekuće sezone i prvog dana 2022. godine moći će započeti pregovore sa svima zainteresiranima i na koncu sezone otići će bez odštete.

gol expired Španjolci tvrde: Real i PSG na pragu dogovora, Mbappe za 180 milijuna na Santiago Bernabeuu divider

Francuski nogometaš inzistira na tome da je posljednji rok za odluku svim zainteresiranim stranama ponedjeljak iza podneva, jer se tad mora javiti na okupljanje francuske reprezentacije u kampu u Clairefontaineu.

Iz tog razloga Mbappe bi trebao propustiti ogled s Reimsom na kojem bi trebao debitirati Lionel Messi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider