Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strašne brojke

Ne mogu prežaliti odlazak Messija u PSG: Njegov debi bio je najgledaniji događaj dana u Španjolskoj

Više od 2 milijuna gledatelja iz Španjolske je pratilo debi Lionela Messija u susretu PSG-a i Reimsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola Ligue 1 PSG je slavio na gostovanju kod Reimsa s 2:0 čime su ostali jedina momčad francuskog prvenstva sa stopostotnim učinkom, ali utakmicu je ipak obilježio debi Lionela Messija u dresu pariškog kluba.

Messi je u igru ušao u 66. minuti susreta umjesto Neymara, čime je zaradio ogromne ovacije cijelog stadiona. Otkako je prije 20 dana prešao iz redova Barcelone u PSG, svi su iščekivali taj trenutak i napokon ga dočekali.

Upravo je Messijev debi u dresu PSG-a bio najgledaniji događaj dana u Španjolskoj. Konkretno, susret PSG-a i Reimsa pratilo je nešto više od 2,2 milijuna gledatelja 

Zlatna minuta televizijskog prijenosa dogodila se točno u 22 sata i 27 minuta kada je više od 2,9 milijuna gledatelja pratilo posljednje minute dvoboja, a Messi je već tada bio na terenu. 

gol expired Mbappe se oglasio nakon pobjede protiv Reimsa: "Ne želimo ga ispitivati o transferu u Real..." divider

Također, utakmica se mogla pratiti i preko Twitch kanala poznatog streamera Ibaija Llanosa koji je kasnije objavio da je čak pola milijuna korisnika iz Španjolske pratilo debi Messija, a ukupno je zabilježeno više od dva milijuna gledatelja koji su barem u jednom trenutku pratili prvenstveni dvoboj PSG-a.

"Ovo je totalno ludilo. Hvala vam od srca, najbolji ste", napisao je Llanos na svom Twitter profilu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider