Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoka diplomacija

Visoke tenzije na relaciji Real – PSG: Evo koga je Perez pozvao u moć i koji je zadnji rok za transfer Mbappea

Poker partija Florentina Pereza i Nassera Al-Khelaifija ulazi u infarktnu završnicu.

Nasser Al-Khelaifi i Florentino Perez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Visoke tenzije na relaciji Madrid - Pariz. Poker partija Florentina Pereza i Nassera Al-Khelaifija ulazi u infarktnu završnicu. Do kraja prijelaznog roka ostala su još četiri dana, ima još malo vremena za natezanje i licitiranje, ali i za blefiranje.

Francuski mediji objavili su da je Real poslao i treću, ultimativnu ponudu PSG-u za Kyliana Mbappea u iznosu od 190 milijuna eura. Madriđani navodno zahtijevaju odgovor do nedjelje navečer ili će se povući iz partije.

Perez u pomoć pozvao Joorabchiana i Mendesa

Šeici zasad ne trzaju. Zeznuti su to igrači, ne daju se tako lako ucijeniti. Oni mogu čekati, pa i maksimalno riskirati. Perezu je to savršeno jasno, pa će krajnji rok vjerojatno malo prolongirati. Španjolski mediji pišu da je predsjednik Reala zatražio pomoć od dvojice superagenata Kije Joorabchiana i Jorgea Mendesa.

Iranac vodi ključnu riječ, u dobrim je odnosima s obje strane i pokušava ih dovesti za zajednički stol. Joorabchian je poznat pod diplomatskim vještinama i privatnim vezama sa vlasnicima i predsjednicima velikih klubova. Svojevremeno je izlobirao isprva teško ostvariv Coutinhov prelazak iz Liverpoola u Barcelonu.

Postavljen krajnji rok

Mendes je također pozvan u akciju. Portugalski agent bio je uključen u Mbappevo transfer iz Monaca u PSG, pa već zna kako Parižani dišu. Perez pokušava s dvije strane privoljeti Prižane, u Joorabchiana posebice ima veliko povjerenje, ali Marca ističe da situacija ipak nije optimistična.

U četvrtak su došli signali s pariške strane da su spremni sjesti za stol s Madriđanima, no do toga ipak nije došlo. Štoviše, tenzije su se samo povećale, napetost je udvostručena.

Prema informacijama koje su objavljene u vrlo popularnoj emisiji El Chiringuito, Joorabchian će morati privesti Parižane za stol do ponedjeljka u šest popodne. To je navodno posljednji rok koji je postavio Perez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider