Igrači Liverpoola nisu mogli ni sami vjerovati što su napravili u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka. Protiv apsolutno svih izgleda, Redsi su zaostatak od 0:3 iz prve utakmice protiv Barcelone na dupko ispunjenom Anfieldu okrenuli u pobjedu 4:3.

Liverpool je na svojoj službenoj stranici ponudio svojim navijačima diljem svijeta dašak atmosfere iz svlačionice nakon susreta. U videu koji traje 63 sekunde možete vidjeti Trenta Alexander-Arnolda, dvostrukog asistenta na utakmici, koji u nevjerici sjedi u svlačionici, nasmijanog Mohameda Salaha u majici s natpisom "Never Give Up" (nikad ne odustaj) te rasplesanog i dobro raspoloženog Dejana Lovrena.

Iako nije nastupio ni jednu minutu, Lovren je u kameru Liverpool TV-a poručio: "Stižemo!"

Mislio je pritom na finale Lige prvaka, koje se održava u Madridu 1. lipnja. Tamo će igrati s pobjednikom dvoboja Ajax – Tottenham, u kojem nakon prve utakmice igrane u Londonu Kopljanici imaju prednost 1:0.

Podsjetimo, uoči utakmice Dejan Lovren bio je jedan od onih koje su medijski napisi da je Liverpool već izgubio jako naljutili.

"Nemojte nas otpisati. Takvi me navodi ljute. Ljut sam i gladan da im pokažemo za što smo spremni na Anfieldu. Imamo vrhunske igrače koji znaju kako se igraju velike utakmice. Očekujem takvu igru u uzvratu. Zato nosimo dres Liverpoola, posebnoga kluba," rekao je Lovren za britanske medije dan uoči utakmice.

Hrvatski branič nije nastupio ni u prvom ni u drugom susretu polufinala Lige prvaka, ali to mu nije ni najmanje zasmetalo.

Anketa

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete