Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Stižemo!"

Rasplesani Lovren predvodio slavlje Redsa u svlačionici: Igrači Liverpoola u nevjerici

Igrači Liverpoola bili su također u nevjerici nakon čudesnog podviga koji su izveli u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka.

Rasplesani Dejan Lovren (Screenshot)

Igrači Liverpoola nisu mogli ni sami vjerovati što su napravili u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka. Protiv apsolutno svih izgleda, Redsi su zaostatak od 0:3 iz prve utakmice protiv Barcelone na dupko ispunjenom Anfieldu okrenuli u pobjedu 4:3.

Liverpool je na svojoj službenoj stranici ponudio svojim navijačima diljem svijeta dašak atmosfere iz svlačionice nakon susreta. U videu koji traje 63 sekunde možete vidjeti Trenta Alexander-Arnolda, dvostrukog asistenta na utakmici, koji u nevjerici sjedi u svlačionici, nasmijanog Mohameda Salaha u majici s natpisom "Never Give Up" (nikad ne odustaj) te rasplesanog i dobro raspoloženog Dejana Lovrena.

Slavlje igrača Liverpoola i trenera Kloppa (Foto: AFP) Svjetski mediji natječu se u hvalospjevima: "Podvig stoljeća! Ovo se zaista dogodilo!'' divider

Iako nije nastupio ni jednu minutu, Lovren je u kameru Liverpool TV-a poručio: "Stižemo!"

Mislio je pritom na finale Lige prvaka, koje se održava u Madridu 1. lipnja. Tamo će igrati s pobjednikom dvoboja Ajax – Tottenham, u kojem nakon prve utakmice igrane u Londonu Kopljanici imaju prednost 1:0.

Klopp slavi izbacivanje Barce (Foto: AFP) Klopp ludovao i otpustio kočnice: "Klinci su u krevetu, stoga mogu reći..." divider

Podsjetimo, uoči utakmice Dejan Lovren bio je jedan od onih koje su medijski napisi da je Liverpool već izgubio jako naljutili.

"Nemojte nas otpisati. Takvi me navodi ljute. Ljut sam i gladan da im pokažemo za što smo spremni na Anfieldu. Imamo vrhunske igrače koji znaju kako se igraju velike utakmice. Očekujem takvu igru u uzvratu. Zato nosimo dres Liverpoola, posebnoga kluba," rekao je Lovren za britanske medije dan uoči utakmice.

Hrvatski branič nije nastupio ni u prvom ni u drugom susretu polufinala Lige prvaka, ali to mu nije ni najmanje zasmetalo.

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider