Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to me jako ljuti"

Lovren poludio na medijske napise pa poručio navijačima: "Nemojte nas otpisati"

Barca je nakon prvih 90 minuta ostvarila ogromnu prednost uoči sutrašnjeg uzvrata na Anfieldu i korak je do plasmana u svoje deveto finale, prvo nakon 2015. godine, kada je i posljednji put bila europski prvak.

Dejan Lovren zabija pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je u prvom susretu slavila s 3:0, Barcelona je stekla ogromnu prednost i nadomak je finala Lige prvaka, dok se Liverpool mora nadati čudu kako bi protiv katalonskog velikana nadoknadio tri gola zaostatka.

Za Liverpool će ovo biti "tjedan istine". U idućih sedam dana Redsi će doznati svoju sudbinu.

Hoće li nakon 1990. napokon napokon osvojiti naslov engleskog prvaka i hoće li se plasirati u svoje deveto finale Kupa/Lige prvaka? Realno, izgledi su im mali. Manchester City i Barca su u prednosti, no čuda su uvijek moguća.

Koje ćemo finale Lige prvaka gledati 1. lipnja?

Ukupno glasova:

"Nemojte nas otpisati. Takvi navodi me čine ljutim. Ljut sam i gladan da im pokažemo za što smo spremni na Anfieldu. Imamo vrhunske igrače koji znaju kako se igraju velike utakmice. Očekujem takvu igru u uzvratu. Zato nosimo dres Liverpoola, posebnoga kluba," rekao je Lovren za britanske medije.

Hrvatski branič nije nastupio u prvom susretu na Camp Nou, a dio otočkih stručnjaka smatra kako je Klopp načinio pogrešku jer je Lovrena ostavio na klupi.

"Nogomet je nepredvidiv, čuda su moguća. Sve je moguće, posebno u Ligi prvaka. Potrebna nam je i velika podrška navijača. Nadoknaditi tri gola prednosti bit će izazov, ali vjerujem u ovu momčad, vjerujem u navijače," poručio je Lovren.

Liverpool će loviti čudo bitno oslabljen bez Roberta Firmina, ali i bez Mohameda Salaha, a Jurgen Klopp ne može računati niti na Nabyja Keitu i Adama Lallanu.

Firmino ima problema s ozljedom mišića, dok je Salah u zadnjem kolu dobio nezgodan udarac u glavu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider