Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''oduzeli messiju što je njegovo''

Svjetski mediji natječu se u hvalospjevima: "Podvig stoljeća! Ovo se zaista dogodilo!''

Svjetski mediji u nevjerici su prenosili vijest da je Liverpool uspio nadoknaditi 0:3 zaostatak protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka.

Galerija Slavlje igrača Liverpoola i trenera Kloppa (Foto: AFP) Igrači trče u zagrljaj Trentu Alexander-Arnoldu (Foto: AFP) Igrači Barcelone u šoku (Foto: AFP) +2 Georginio Wijnaldum (Foto: AFP)

Nakon što je Liverpool kreirao senzaciju i preokrenuo 0:3 u 4:3 u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka, medijima diljem svijeta nedostajalo je pravih riječi kojima bi opisali što se dogodilo te povijesne večeri 7. svibnja oko 22:50 navečer.

Nemoguće se dogodilo! Povijesni rezultat u novoj noćnoj mori Blaugrane. Na to se uglavnom svode naslovi vodećih svjetskih medija.

Igrači trče u zagrljaj Trentu Alexander-Arnoldu (Foto: AFP) Potez koji je slomio Barcu: Golobradi mladić pokazao rijetko viđenu sportsku inteligenciju! divider

"Podvig stoljeća! Liverpool je oduzeo ono što je pripadalo Messiju. Ispisao je povijest nemogućim podvigom, i to protiv najboljeg od najboljih, protiv apsolutno svih izgleda. Veličanstveno, čudesno, sjajno, jedinstveno...", piše argentinski Ole, nakon što je Barcelona drugu sezonu zaredom ispustila tri gola prednosti iz prve utakmice u Ligi prvaka.

"Messi i Barcelona gledali su reprizu horor-filma", piše drugi ugledni argentinski medij – Clarin.

"Nezamislivo, senzacionalno, legendarno...", piše francuski France Football.

Klopp slavi izbacivanje Barce (Foto: AFP) Klopp ludovao i otpustio kočnice: "Klinci su u krevetu, stoga mogu reći..." divider

"Ovo se zaista dogodilo. Kada se sve činilo izgubljenim, na Anfieldu se ispunio san", piše talijanska Gazzetta dello Sport.

"Jedna od najboljih utakmica koje je Anfield doživio. Klopp je u glavi imao ideju: Ako Liverpool pada, past će briljantno. Nisu mogli odigrati bolje od ovoga. Očitali su lekciju Barceloni u jednom od najboljih mečeva u povijesti kluba. To jako puno govori o ovoj momčadi", piše Daily Mail.

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

"Kloppovo čudo u Liverpoolu", piše njemački Bild o svom treneru na klupi Redsa.

"Liverpool je pregazio Barcelonu. Nevjerojatno", prenosi portugalska A Bola.

Gdje god se okrenete, apsolutno svi mediji u pozitivnom su šoku nakon onoga što su vidjeli u utorak navečer na Anfieldu. Bila je to uistinu izvedba Redsa za pamćenje.

Igrači Barcelone u šoku (Foto: AFP) Barca u teškom šoku, Valverde opet zabrljao: "Kad ovako izgubiš, nema isprike" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider