Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoke kritike

Barca u teškom šoku, Valverde opet zabrljao: "Kad ovako izgubiš, nema isprike"

Barcelona je pod vodstvom Valverdea drugu sezonu zaredom ispala iz Lige prvaka nakon što je u prvoj utakmici ostvarila visoku pobjedu.

Igrači Barcelone u šoku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je Barcelona opet doživjela debakl u Ligi prvaka, veznjak katalonske momčadi Sergi Busquets izašao je pred novinare.

„Ispričavamo se, nakon Rima opet nam se to dogodilo…“, procijedio je Busquets kroz zube podsjetivši na fijasko protiv Rome.

Messi ipak nije savršen: Evo kako je upropastio veliku šansu i rasplakao Barcu

Prošle sezone Barcelona je nakon pobjede od 4:1 na Camp Nou izgubila u Rimu s 3:0 i ispala već u četvrtfinalu. I sezonu prije Barcelona je doživjela dva teška poraza; prvi u Parizu, koji je uspjela nadoknaditi, a potom u Torinu koji nije. Barca je tri godine zaredom ispadala u četvrtfinala Lige prvaka, a sada je teško potopljena i na Anfieldu. To više ne može biti slučajno.

„Dizali su se svakim postignutim golom, nosila ih je njihova sjajna publika. Teško je sada bilo što reći, neću ništa više komentirati“, zaključio je Busquets koji posljednje vrijeme igra u jako lošoj formi.

Valverde izgubljen

Trener Barcelone Ernesto Valverde izgledao je izgubljeno.

"Ne znam što nam se dogodilo… Liverpool je startao žestoko, s visokim presingom, kako smo i očekivali. Postigli su gol, a onda smo mi preuzeli igru, imali smo šansi. Drugi gol nas je presjekao, a treći praktički dotukao. Sve golove dobili smo nakon naših pogrešaka, ne samo četvrti, za koji ne znam što bih rekao, nisam dobro vidio. Skupo su nas stajali naši promašaji. Bili su bolji, zasluženo su slavili s 4:0", kazao je Valverde dodajući:

"Kad ovako izgubiš, nema isprike."

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

Katalonski mediji rigaju vatru. Valverdea su mngi označili krivcem, kritiziraju zbog postavke igre i zakašnjelih zamjena. Drugu sezonu zaredom doživio je potop u Ligi prvaka. Valverde je odgovorio na pitanje kako će se ovaj poraz odraditi na njegov posao u Barceloni. Jasna je aluzija...

Predsjednik u šoku

"Ne znam kako će utjecati, nisam imao vremena o tome razmišljati. Jasno je da trener snosi svoj dio odgovornosti."

Možda je o tome više vremena imao razmišljati predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

"Sada smo svi vrući, treba pričekati jutro. Moramo ohrabriti igrače i trenera za finale Kupa kralja. Bit će vremena za analizu."

Predsjednik je prokomentirao i četvrti gol koji je primila Barcelona, a koji ne bi smjele primiti niti amaterske momčadi, a kamoli polufinalist Lige prvaka.

"Šokantan, iznenađujući gol. Bila je to pogreška, ne zna…", zbunjeno je govorio Bartomeu.

"Taj gol totalno je devastirao momčad. Drugu godinu zaredom imali smo užasnu večer."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider