Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekstaza na Anfieldu

Klopp ludovao i otpustio kočnice: "Klinci su u krevetu, stoga mogu reći..."

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp u svojem je elementu prokomentirao povijesnu pobjedu Redsa protiv Barcelone.

Klopp slavi izbacivanje Barce (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool je opet napravio podvig o kojem će se pričati desetljećima. Redsi su razbili Barcelonu s 4:0 i plasirali se u finale Lige prvaka. Bila je to prava ludnica na Anfieldu. Kada je sudac odsvirao kraj, dogodila se eksplozija oduševljenja. Navijači, igrači i stručni stožer stopili su se u jedno. Bila je to prava ekstaza.

Juergen Klopp teško je dolazio do daha nakon utakmice.

„Nevjerojatno, stvarno nevjerojatno… Odigrali smo sjajnu utakmicu. Rekao sam prije utakmice dečkima: 'To je nemoguće nadoknaditi, ali budući da imam vas, imamo šansu“, u dahu je ispričao Klopp.

„U životu sam gledao jako puno utakmica, ali odigrati ovako protiv najbolje momčadi na svijetu… Ma, to je nevjerojatno. Gledajte, samo pobijediti bilo je jako teško, ali pobijediti bez primljenog pogotka protiv Barcelone… E, to je tek nevjerojatno. Sada je kasno navečer, klinci su vjerojatno u krevetu, stoga mogu reći: moji dečki su je*eno talentirani divovi. Sve je bilo do igrača“, kazao je Klopp i ispalio:

„Moji igrači imaju je*eno monstruozan mentalitet.“

Svjetski mediji natječu se u hvalospjevima: "Podvig stoljeća! Ovo se zaista dogodilo!'' Slavlje igrača Liverpoola i trenera Kloppa (Foto: AFP) Igrači trče u zagrljaj Trentu Alexander-Arnoldu (Foto: AFP) Igrači Barcelone u šoku (Foto: AFP) +2 Georginio Wijnaldum (Foto: AFP)

Kada se malo pribrao, menadžer Liverpoola objasnio je plan utakmice.

„Pokušali smo pobijediti igrajući utakmicu korak po korak. Morali smo napadati, ali morali smo se i braniti. Bila je to mješavina velikog srca i vještine. Znali smo da moramo zabiti sve što nam se pruži. To smo naučili u prvoj utakmici. Pratile su nas takve okolnosti, bilo je puno ozljeda, imali smo puno izostanaka, ali opet smo se uspjeli pokrpati. Da ste izišli van i pitali ljude hoće li uložiti peni na nas, mislim da ne biste nikoga našli. Stvarno sam ponosan, večeras smo napravili nešto stvarno posebno. Ovu noć nikada neću zaboraviti“, zaključio je razdragani Nijemac.

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider