Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOBRI STARI SERGIO

Ramosova večer protiv "njegova" Reala: Spašavao s crte, tukao Modrićeva nasljednika, a onda dugo ostao s Lukom na stadionu

Vrlo živopisnu utakmicu odigrao je Sergio Ramos u svojoj prvoj utakmici protiv Real Madrida otkako je napustio Kraljevski klub.

Vinicius Jr. i Sergio Ramos (Foto: Profimedia)

Sevilla i Real Madrid osvojili su svatko po bod u svojem jučerašnjem susretu La Lige. Susretu u kojem je cijeli susret za Sevillu odigrao Sergio Ramos, legenda Kraljevskog kluba.

On se ove sezone vratio u svoj matični klub te odmah zauzeo mjesto u prvom sastavu, a njegov način ponašanja na terenu nije se niti malo promijenio. I dalje je beskompromisni borac, neovisno o tome koja mu momčad stoji s druge strane.

Spašavao s crte, tukao, svađao se...

Na svoje najbolje dane podsjetio je reakcijom u kojoj je s crte spasio siguran pogodak Reala. Tu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Dosta posla imao je i s ovosezonskim velikim pojačanjem, koji je odmah postao i najbolji igrač Reala, Judeom Bellinghamom. Tako je u jednom trenutku iskoristio tehniku Aljoše Asanovića pa mladog Engleza počastio svojim laktom. Snimka tog događaja, nakon kojeg je imao bliski susret s Rudigerom i Viniciusom, je OVDJE.

Ramos je s ocjenom 8.0 prema Sofascoreu bio najbolji igrač svoje momčadi na ovom susretu.

Statistika Sergija Ramosa protiv Reala Statistika Sergija Ramosa protiv Reala (Foto: Sofascore)

Uvid u statistiku pruža Sofascore

Ipak, na kraju utakmice sa svima se pozdravio, a onda i posjetio svlačionicu Reala gdje se najviše zadržao s Lukom Modrićem. Kako mediji javljaju, njih dvojica ostali su na stadionu još 45 minuta nakon što je utakmica bila gotova. 

Osvojio sve što se osvojiti da

Ramos je inače pet puta bio proglašen najboljim stoperom Lige, a s Realom i reprezentacijom Španjolske je osvojio sve što se osvojiti moglo.

Osim toga, bio je strijelac mnogih važnih pogodaka, uključujući onaj u finalu Lige prvaka 2014. godine, za koji mu je u 93. minuti asistirao upravo hrvatski kapetan. Real je tim golom izjednačio, a onda s još tri komada u produžecima došao do najvećeg europskog klupskog trofeja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider