Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strategija iz 2021.

Prisjetimo se Hajdukovih obećanja: "Bit ćemo dvaput prvaci i igrati Ligu prvaka. Cilj je pomladiti igrački kadar"

Hajduk je 2021. godine predstavio strategiju kluba do 2027. godine.

Lukša Jakobušić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka izbačeni su u polufinalu Kupa od Dinama s minimalnih 0:1, prvenstveni dvoboj također je otišao na stranu Zagrepčana istim rezultatom.

Tako je Rijeka pobjegla na gotovo neuhvatljivih sedam bodova prednosti, a Splićani već za vikend putuju na Kvarner, gdje ih čeka Sopićeva momčad koja je u nevjerojatnom nizu, slavili su u čak 11 od 12 susreta u 2024. godini.

Neredi na Poljudu Drakonska kazna sprema se Hajduku: Bijeli su se provlačili kroz prste HNS-u, ali neće ovaj put! divider

Trener Karoglan u velikim je problemima zbog ozljeda, upitno je tko će stati na gol na Rujevici, kao i Livajino načeto koljeno. Imoćaninu se trese stolica, čeka se Jakobušićeva reakcija, a Splićanima se smiješi nova sezona bez trofeja.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u listopadu 2021. godine predstavio je strategiju kluba u kojoj su detaljno zacrtani ciljevi. Podsjetimo na neke od njih.

Dvaput prvaci, nastup u Ligi prvaka...

Pompozne najave o strategiji otkrile su da će Hajduk do 2027. godine dva puta osvojiti domaće prvenstvo, uz dodatak kako bi u preostalim sezonama trebali biti najmanje drugoplasirani. Kao jedan od važnijih ciljeva zacrtan je i barem jedan nastup u skupinama Lige prvaka, zatim jedan nastup u skupinama Europske lige te tri puta u skupinama Konferencijske lige, uz dodatak da barem jednom dođu do osmine finala.

Osim rezultatskih ciljeva naglašeno je i pomlađivanje kadra, koji bi se trebao stabilizirati s mlađim igračima ukupnog prosjeka od 24 do 26 godina.

Kolika će biti kazna HNS-a zbog nereda na Poljudu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider