Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je bilo dosta

Drakonska kazna sprema se Hajduku: Bijeli su se provlačili kroz prste HNS-u, ali neće ovaj put!

Neredi u Splitu nakon utakmice obilježili su derbi koji je otišao na stranu Dinama.

Neredi na Poljudu (Foto: Cropix)

Nogometaši Hajduka upisali su dva poraza zaredom od mrskog rivala Dinama u samo pet dana. Splićani su tako gotovo izbačeni iz prvenstvene utrke, dok su u Kupu stali na pretposljednjoj prepreci.

Navijače je makar na trenutak razveselio povratak Ivana Perišića, koji je odigrao 20-ak minuta, ali ljagu na cijeli sportski događaj bacili su Hajdukovi navijači sa sjevera nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Lukša Jakobušić i Velimir Zajec Velimir Zajec: "Ponosan sam kako su nas dočekali ljudi iz Hajduka. Šteta zbog nereda..." divider

Igrači su se razbježali u svlačionice, određeni dio Torcide krenuo je u obračun prvo s Boysima, a zatim s policijom, koja ih je spriječila da dođu do tribine s gostujućim navijačima. Letjele su stolice, bačve piva, kamenje, ma gotovo sve što su mogli uzeti pod ruku. Neredi su se sa stadiona prelili i na gradske ulice, organi reda borili su se duboko u noć da sačuvaju red i mir, ali divljaštvo domaćih navijača se nastavljalo.

Policija je u Splitu u srijedu navečer privela ukupno 51 osobu zbog nereda koje su izazvali navijači Hajduka na Poljudu i oko stadiona nakon utakmice s Dinamom, a tri su policajca zatražila liječničku pomoć, izvijestila je policija.

Mislav Karoglan Što se događa na Poljudu? Nema tko stati na gol, Karoglan otkrio: ''I mladi Buljan je out'' divider

Prema neslužbenim informacijama iz HNS-a, Hajduk se neće samo opaliti po džepu, već će zasigurno doći do najmanje zatvaranja sjeverne tribine ili pak cijelog stadiona. Također, o kazni neće odlučivati disciplinski sudac Klakočer, nego Disciplinska komisija HNS-a, čiji je predsjednik Marko Smolek.

Kolika će biti kazna HNS-a zbog nereda na Poljudu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider