Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
katastrofa u najavi

Što se događa na Poljudu? Nema tko stati na gol, Karoglan otkrio: ''I mladi Buljan je out''

Hajduk se našao u ogromnim problemima nakon što su se ozlijedili Lovre Kalinić i Ivan Lučić.

Mislav Karoglan (Foto: Nikola Vilić/Cropix)

Nogometaši Hajduka upisali su dva poraza zaredom od mrskog rivala Dinama u samo pet dana. Splićani su tako gotovo sigurno izbačeni iz prvenstvene utrke, dok su u Kupu stali na pretposljednjoj prepreci.

Svi znamo da je na Poljudu prava mala bolnica, počevši od Melnjaka, Žapera, Uremovića, Livaje. Jučer se u 15. minuti spomenutima pridružio i Lovre Kalinić, koji se s bolnom grimasom na licu uhvatio za lakat desne ruke.

Bruno Petković pred Boysima VIDEO Petković uzeo megafon i stao pred Boyse: Evo što im je poručio divider

Ušao je Lučić, koji je također ozlijeđen, što je i sam potvrdio nakon utakmice. Gotovo ga sigurno čeka teška operacija koljena, ali stisnuo je zube i odigrao 75 minuta za Hajduk, i to odličnih 75 minuta.

Nakon utakmice na konferenciji za medije Karoglan je otkrio zašto je Lučić uopće bio u zapisniku s obzirom na zdravstveni karton.

''Nije išao na operaciju jer je treći vratar Buljan out. Nisu dobre prognoze, ima rupturu meniska, ali morat će braniti'', kratko je odgovorio.

Neredi na zapadnoj tribini Poljuda VIDEO Potresna snimka sa zapadne tribine Poljuda: "Prestani! Ubit ćeš čovjeka" divider

Hoće li Lučić moći stisnuti zube i za gostovanje na Rujevici ili će pak neki od juniora morati stati na gol – preostaje vidjeti, ali prognoze nikako nisu optimistične.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider