Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolnica na Poljudu

Nevjerojatan peh za kapetana Hajduka: Odigrao tek stotinjak minuta i opet se ozlijedio

Lovre Kalinić ozlijedio je lakat u 15. minuti susreta protiv Dinama.

Lovre Kalinić (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Nogometaši Hajduka dočekali su priliku za iskupljenje protiv Dinama nakon samo pet dana. Podsjetimo, prvi susret otišao je na stranu Zagrepčana 0:1 zahvaljujući Petkovićevu pogotku.

Ipak, nije sve krenulo po planu Bijelih i trenera Karoglana, već je u 15. minuti susreta Petković opalio s 18 metara, prvi je na odbijancu bio Kulenović, koji mirno posprema loptu u mrežu pokraj Lovre Kalinića.

Da stvar bude gora, Kalinić se odmah uhvatio za lakat desne ruke i sugerirao klupi da će trebati izmjenu. Nevjerojatan je to peh za Kalinića, koji se nakon 17 mjeseci vratio na gol. Odradio je tek subotnji derbi i prvih 15 minuta današnje utakmice, a već ga čekaju novi pregledi i nova rehabilitacija.

Željko Sopić Nervozni Sopić popljuvao Kranjčevićevu i na kraju sam prekinuo intervju: ''Bedasta su pitanja, to je to od mene'' divider

Dodatnu glavobolju Karoglanu je zadao Lučić, Imoćanin je njega odabrao kao rezervnog vratara za današnji susret, a prema informacijama iz Splita, ni njegovo koljeno nije u najboljem stanju.

Tako se Kalinić pridružio čitavoj plejadi ozlijeđenih na Poljudu, počevši od Melnjaka, Žapera, Uremovića, Livaje...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider