Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priča iz snova

Kolumbijac prije godinu dana igrao seosku hrvatsku ligu, a uskoro će debitirati u 1. HNL

Živio je pod narkokartelom u Kolumbiji, a uskoro će debitirati u najjačem rangu hrvatskog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski dragovoljac kolo prije kraja prvenstva osigurao je plasman u 1. HNL od iduće sezone. Dragovoljac je slavio protiv Dubrave 2:1 i nakon sedam godina vratio se među elitu hrvatskog nogometa.

Pred čelnicima Hrvatskog dragovoljca težak je zadatak. Moraju složiti momčad koja bi mogla parirati najboljim hrvatskim klubovima, a u 1. HNL mogao bi debitirati i 21-godišnji Kolumbijac Danovis Martinez.

gol expired Kapetan Atalante zakačio se s Krunićem, a onda je naišao na Mandžukića i požalio divider

Iza Martineza je nevjerojatna životna priča. Preko jedne menadžerske agencije 2019. godine potpisao je za Rakovec, koji nastupa u petom rangu hrvatskog nogometa. Rakovec je mjesto pored Vrbovca, a Martinez je za vrijeme igranja u Rakovcu i živio u Vrbovcu. Nastupao je po seoskim terenima, a sada bi mogao igrati na Maksimiru protiv Dinama ili Hajduka na Poljudu u samo godinu dana.

Martinez je ove sezone bio standardan u 2. HNL, upisao je 28 nastupa i zabio tri gola, a radi se o krilnom napadaču.

Živio pod narkokartelom u Kolumbiji

''Grad je jako napučen i jako opasan. Naprimjer, u svakom kvartu ima jedan gazda, jefe. Ako nemaš dozvolu da budeš tamo, ako te ne poznaju i nemaš neke veze, nešto ti se može dogoditi. Ima ljudi koji čine zlo. Srećom, ja nisam imao takvih iskustava'', rekao je mladi Kolumbijac za 24 sata.

gol expired Laporta najavio revoluciju: Čak deset igrača napušta Barcelonu, nisu sigurni ni senatori kluba? divider

Idol mu je James

''Divim se Jamesu Rodriguezu. Imam neke sličnosti s njim. Igramo i na sličnim pozicijama. Cilj mi je pokušati postati barem približno dobar kao on. On je moj idol'', rekao je Danovis Martinez za Dnevnik Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider