Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sumnjam da je Kroos bolji..."

Legenda Reala oštro kritizirala Zidanea zbog Luke Modrića

Predrag Mijatović samo je jedan od vjerojatno mnogih kojima nisu najjasnije neke odluke Zinedinea Zidanea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Real Madrida i umirovljeni reprezentativac bivše Jugoslavije odnosno Srbije i Crne Gore Predrag Mijatović oštrim je riječima komentirao novo ostavljanje Luke Modrića na klupi Real Madrida u važnoj utakmici.

Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je u posljednje tri važne utakmice ostaviti Modrića na klupi na početku utakmice. Radio je to protiv Barcelone i Borussije Monchengladbach, te sinoć protiv Intera.

Mnogima nisu jasne takve odluke Zidanea, a među njima je i Predrag Mijatović. On je u razgovoru za Cadena Ser otkrio:

gol expired Hrvatski reprezentativac na optuženičkoj klupi: Pokvareno Realovo slavlje, Madriđani u strahu za Hazarda divider

"Pad igre Reala u drugom poluvremenu je nedopustiv u takvim utakmicama. Ne razumijem odluku Zidanea da ostavi Luku Modrića na klupi na početku utakmice. Usprkos njegovim godinama on je i dalje vrhunski igrač. Sumnjam da je Toni Kroos toliko bolji od Modrića. U najvažnijim utakmicama ne igra i to je sigurno jako frustrirajuće za Luku", kazao je Mijatović.

Modrić je, podsjetimo, zabio pogodak Barceloni kojim je riješeno pitanje pobjednika, a njegovim ulaskom protiv Borussije Real se pokrenuo i 0:2 pretvorio u 2:2.

U utorak je imao jedno sjajno dodavanje za Benzemu, koji je zapucao jednu od brojnih prilika u kojima se našao. Također, njegovim ulaskom Real je zabio pobjednički gol za 3:2.

Nakon tri odigrana kola u Ligi prvaka Real Madrid zauzima treće mjesto na ljestvici s četiri osvojena boda, dok je vodeća Borussia Monchengladbach s pet bodova.

gol expired Momčad mu je najgora u Ligi prvaka, a on oduševljava sprdnjom na svoj račun: "Sr**e smo" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider