Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Belgijac je bio meta

Hrvatski reprezentativac na optuženičkoj klupi: Pokvareno Realovo slavlje, Madriđani u strahu za Hazarda

Kraljevima je slavlje protiv Intera pokvarila vijest o novoj ozljedi Edena Hazarda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je sinoć ostvario važnu pobjedu (3:2) protiv Intera u 3. kolu Lige prvaka. Kraljevi su bili pod pritiskom, morali su pobijediti jer su na kontu imali samo jedan bod.

Poveli su 2:0 i činilo se da će lako pobijediti. Međutim, Inter se vratio utakmicu i izjednačio golovima Lautara Martineza i Ivana Perišića. Martinez je nakon toga mogao dovesti Inter u vodstvo, no ispriječila se vratnica.

Kao i mnogo puta do sada, Real se ipak izvukao. Nakon brze kontre Rodrygo postigao je pobjednički gol desetak minuta prije utakmice.

gol expired Urnebesan potez Luisa Suareza: Zavirio na VAR, sudac nije imao milosti divider

Zinedine Zidane barem nakratko može odahnuti. Real je sada u mnogo boljoj situaciji, ima četiri boda i dosta dobre šanse da na kraju zauzme jedno od prva dva mjesta.

Kraljevima je slavlje pokvarila vijest o novoj ozljedi Edena Hazarda. Najveća zvijezda Reala tek se vratila na travnjak nakon višemjesečnog izbivanja s terena. Hazard je postigao pogodak protiv Huesce u prošlom kolu La Lige nakon posta od 392 dana. Činilo se da se polako vraća u formu, a sada je uslijedio novi udarac.

„Poznato je da Antonio Conte traži čvrstu igru od svojih igrača. Interovi igrači napravili su nekoliko oštrih startova na Hazardu. Najbrutalniji je bio onaj posljednji od Marcela Brozovića“, piše madridski As i dodaje da je Hazard bio najčešće meta Nerazzura.

gol expired Bojkotirao suigrača jer ne može zabiti, a što je tek on promašio: Zvijezda Reala propustila nemoguće divider

Brozović je startao na Hazarda u 50. minuti. As piše da ga je nezgodno pogodio u gležanj lijeve noge. Isprva se nije činilo da je ozbiljnije ozlijeđen. Belgijac je nastavio igrati, no izašao je u 64. minuti. Kamere su zabilježile kako na klupi stavlja led na bolno mjesto.

Sreća u nesreći za Hazarda je da je ozlijedio gležanj koji do sada nije operirao. U Realu vjeruju da ozljeda nije ozbiljna, no ipak postoji određena bojazan. Kada je Hazard u pitanju, puše se i na hladno. Belgijac je imao već previše pehova otkako je stigao u Real da bi se Madriđani samo tako opustili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider