Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ibra & reba

Pravi gazde Milana: Navijači oduševljeni, ludi dvojac predvodit će Rossonere i iduće sezone

Zlatan Ibrahimović kreće u mučne pregovore s Milanom, ali čini se da nema govora o odlasku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milani sportski dnevnik Gazzetta dello Sport objavio je kako Zlatan Ibrahimović ostaje u Milanu i sljedeće sezone. Vijest je to koja je razveselila navijače Milana koji su u blagoj euforiji zbog rezultata koje je njihov klub ostvario nakon povratka nogometa u Italiji.

U 12 utakmica od povratka nakon stanke Milan je ubilježio čak devet pobjeda uz tek tri neodlučena ishoda. U tih devet slavlja ubrajaju se i ona kod Lazija, koji je u tom trenutku sanjao titulu, te Juventusa nakon velikog preokreta.

gol expired Veliko Ibrahimovićevo ostvarenje, prvi je u povijesti ovo uspio: Oduševio izjavom nakon rekorda divider

Zbog svega toga trener Stefano Pioli dobit će šansu voditi momčad i sljedeće sezone, a Nijemac Ralf Rangnick dobio je još jednom odbijenicu nakon serije preokreta i predomišljanja oko njegovog preuzimanja Rossonera. Zbog raskida predugovora s Nijemcem, moraju mu lak isplatiti dva milijuna eura.

Kako javlja Gazzetta, Ibrina plaća bi trebala iznositi oko četiri milijuna eura i tu tek kreće prava drama. Ibra je za ovih šest mjeseci, u kojima je postigao devet pogodaka te uz našeg Rebića preporodio Milan, dobio tri milijuna eura te za novu sezonu traži jednaki iznos, dakle šest milijuna za cijelu sezonu.

Čelnici Milana već su popustili pred pritiskom Ibrahimovića koji je javno prozivao klub zbog tjeranja Bobana i Maldinija i dovođenja Rangnicka ostavivši Piolija na klupi, a sad im je opet ubacio lopticu u teren. Navijači su naprosto poludjeli za 38-godišnjakom, a prodaja dresova za sljedeću sezonu je eksplodirala.

Zna to i Ibra koji traži veću plaću od prvotno ponuđene, no ne sumnjamo kako će odnijeti još jednu pobjedu. Ibra, Rebić i Pioli bit će udarne snage Milana i sljedeće sezone.

''Ja sam igrač, trener i predsjednik u jednom'', rekao je u svom stilu nedavno Ibra i nije puno pogriješio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider