Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne predaje se

Veliko Ibrahimovićevo ostvarenje, prvi je u povijesti ovo uspio: Oduševio izjavom nakon rekorda

Ibrahimović, čini se, ne planira tako brzo u mirovinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović i s 38 godina igra u sjajnoj formi te pokazuje da još nije za mirovinu. Pokazao je to i u pobjedi Milana 4:1 protiv Sampdorije u kojoj je zabio dva gola.

Ibrahimović je tako došao do velikog ostvarenja - prvi je igrač u povijesti Serie A koji je zabio barem 50 golova za Inter i za Milan. Nakon utakmice u svom je stilu prokomentirao novi sjajan nastup.

"Ja sam kao Benjamin Button. Nikad nisam bio star, bio sam uvijek mlad", rekao je u usporedivši se s poznatim filmskim likom koji se rodi star, pa postaje mlađi kako mu život odmiče.

gol expired Rebić asistirao Ibri u novoj visokoj pobjedi Milana: Rossoneri osigurali Europu divider

Veliko pitanje u Milanu trenutačno je hoće li Zlatan ostati. S njim i bez njega ovo nije ista momčad, kaotičnom Milanu donio je liderske karakteristike i pobjednički mentalitet. Nedavno je ugovor produžio trener Stefano Pioli, a to bi moglo potaknuti i Zlatanov ostanak.

"Sve najbolje o njemu. Drago mi je zbog njega jer je napravio sjajan posao. Radio je pod paljbom, nesiguran u budućnost. Produženje je zasluženo. Uvijek ti se vrati kada se trudiš. Momčad vjeruje u njega i poštuje ga", rekao je.

gol expired Khabib najavio spektakularnu oproštajnu borbu za travanj iduće godine: "Listopad Gaethje, travanj..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider