Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Brozović je vruća roba"

Ugledni nogometni menadžer za Dnevnik Nove TV otkrio kakav nas prijelazni rok očekuje

Hrvatski nogometni menadžer Marko Naletelić otkrio je kakvi se transferi mogu očekivati ovog ljeta u specifičnim okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa.

Ugledni nogometni menadžer Marko Naletelić razgovarao je s novinarom Dnevnika Nove TV Stipom Antonijevićem o ovoljetnom prijelaznom roku koji će zbog pandemije koronavirusa biti najposebniji i "najčudniji" do sada.

"Bit će ovo najčudniji prijelazni rok. Odmah bih naglasio da se zasada čini puno aktivniji i puno bolji, te da se više financijskih sredstava troši od onog što je bilo predviđeno prije dva mjeseca kada je krenula pandemija koronavirusa."

gol expired Braća blizanci nova su veslačka senzacija, a s braćom Sinkovići tvorit će munjeviti četverac divider

* Kai Havertz i Jadon Sancho su zvijezde koje bi prošlog ljeta prebacile cijenu od 100 milijuna eura, hoćemo li tako nešto vidjeti ovog ljeta?

"Nemojmo zaboraviti da je prijelazni rok do 18. listopada. Mnogo stvari će se raditi u devetom mjesecu. Tu će isto dosta ovisiti o tome kako će izgledati cjelokupna situacija u ekonomiji i natjecanjima. Teško mi je predviđat, ali već neke cifre koje su već realizirane su iznenađujuće u ovoj situaciji. Prijelazni rok neće biti ni dosadan ni loš kako se činilo", kazao je Naletelić.

gol expired Kakav "majstor": Zabio golčinu iz slobodnjaka pa izvadio pe*is usred TV prijenosa divider

* Od hrvatskih nogometaša tko je najvrućija roba na tržištu?

"Marcelo Brozović, ako je na tržištu, daleko je najinteresantniji i najskuplji hrvatski igrač na tržištu. On je definitivno jedan od najboljih igrača u Europi na toj poziciji i ne bi me iznenadila cifra od 60 milijuna eura o kojoj se govori."

Cijeli razgovor s Markom Naletelićem pogledajte u priloženom videu.

gol expired Pojavio se video brutalne tučnjave dviju najvećih navijačkih skupina Srbije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider