Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je bilo na izvolite

Kakav "majstor": Zabio golčinu iz slobodnjaka pa izvadio pe*is usred TV prijenosa

O utakmici polufinala sjevernoirskog kupa još će se prepričavati danima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak je odigrano polufinale sjevernoirskog nogometnog kupa u kojem je Ballymena na krajnje dramatičan način eliminirala Coleraine. Gosti su poveli krajem prvog poluvremena i sekunde su ih dijelile od ulaska u finale.

Međutim Ballymena je izjednačila u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a potom je i boljim izvođenjem penala prošla dalje. Eoin Bradley bio je skoro junak utakmice, no čak i unatoč tome što je njegova momčad poražena, on je i dalje glavna priča te utakmice.

gol expired Pojavio se video brutalne tučnjave dviju najvećih navijačkih skupina Srbije divider

Bradley je bio strijelac lijepog pogotka iz slobodnog udarca u završnici prvog poluvremena, no potom se prometnuo u jednog od tragičara nakon što je u raspucavanju promašio penal. No, ono zbog čega je obilježio utakmicu dogodilo se u jednoj pauzi, kada ga je oko kamere uhvatilo da na travnjaku izvodi kraću nuždu.

Bradley se iz sjedećeg položaja okrenuo, postavio na koljena, kroz nogavicu kratkih hlača izvadio "pitona" i počeo piškiti. U jednom trenutku je promijenio ruku i sve je bilo na izvolite... Uostalom, pogledajte kakva je to bila večer za Eoina Bradleyja.

gol expired Urnebesan gaf španjolskog prvoligaša: Predstavili novog trenera, fanovi umiru od smijeha divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider