Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odgođene utakmice

Poznat novi termin derbija na Rujevici, Hajduk i Rudeš zamijenili domaćinstva

Zimski uvjeti diljem Hrvatske utjecali su i na kalendar nogometnih utakmica.

Debi Rijeka - Dinamo odgođen (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

Ledeni val koji je zahvatio veći dio Hrvatske nije samo doslovno podigao buru, kao u nedjelju na riječkoj Rujevici. Bura se digla i u sportskoj javnosti jer odgođene su sve utakmice 23. kola osim one na Poljudu gdje je Slaven po prvi put u povijesti slavio protiv Hajduka u gostima.

Jesu li ovo bili baš takvi uvjeti da se moraju odgoditi sve utakmice zapitali smo se i mi u komentaru, a u međuvremenu su objavljeni termini odgođenih utakmica.

Susret između Lokomotive i Osijeka koji je prvotno bio odgođen sa subote za utorak igrat bi se trebao u srijedu 7. ožujka s početkom u 15 sati. Derbi na Rujevici između Rijeke i Dinama igrat će se također 7. ožujka od 17 sati.

Cibalia i Rudeš svoj će susret igrati dan ranije, 6. ožujka u 15 sati, a Inter Zaprešić i Istra 1961 će igrati dan kasnije s početkom u 15 sati.

Rudeš i Hajduk su odlučili doskočiti mogućim novim odgodama zbog vremena i lošeg terena pa su za svoj susret 24. kola zamijenili domaćinstvo. Igrat će se na Poljudu umjesto u Kranjčevićevoj, a Hajduk će gostovati u Zagrebu pred kraj prvenstva kada se trebalo igrati u Splitu.

Podržavate li česte odgode utakmica u hrvatskom nogometu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider