Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CR7 traži novi klub

Potez koji je izazvao veliko zanimanje: Je li ovo znak kamo prelazi Cristiano Ronaldo?

Prijatelj Cristiana Ronalda podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama…

Luka Modrić, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Poznati je da Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United. No još uvijek se ne zna kamo će?

Portugalac želi prijeći u klub koji igra u Ligi prvaka i ima realne izglede osvojiti to elitno klupsko natjecanje, jednako kao i nacionalno prvenstvo.

Robert Lewandowski pojavio se u kampu Bayerna Transfer Lewandowskog u kritičnoj fazi: Bayern postavio rok Barceloni, Poljak u velikoj nervozi divider

Posljednjih tjedana nekoliko velikih klubova dovodilo se u svezu portugalskom superzvijezdom. Posljednjih dana najviše se spekulira o Chelseaju.

Veliko zanimanje na društvenim mrežama izazvao je kratki potez mišem španjolskog novinara i Ronaldova velikog prijatelja Edua Aguirrea.

Znak da Ronaldo prelazi u Chelsea?

Komentator El Chiringuita, popularne španjolske televizijske emisije posvećene nogometu, počeo je pratiti službeni profil londonskih plavaca na Instagramu.

Oliver Kahn na predstavljanju Manea Bayernov šef priznao pogrešku i podigao veliku prašinu: Navijači će poludjeti, traži pad starog pravila divider

Gesta koja je brzo privukla pažnju njegovih više od 800.000 pratitelja na toj društvenoj mreži.

"Edu, ja živim u Londonu i navijam za Chelsea. Hvala što si potvrdio da CR7 dolazi na Stamford Bridge", napisao je jedan pratitelj, dok je drugi prokomentira: "Ti si počeo slijediti Chelsea", zajedno s iznenađenim smajlićem.

Tuchel ne želi Ronalda?

Unatoč tome, neki engleski mediji uvjeravaju da trener Chelseaja Thomas Tuchel nije za to da Ronaldo dođe u njegovu momčad jer smatra da se to ne uklapa u shemu koju planira za novu sezonu.

Ivan Perišić Englezi izvukli strašan podatak o Perišiću: Utišali i najveće kritičare njegovog transfera u Tottenham divider

Inače, Edu Aguirre proslavio se praćenjem Real Madrida, a s Ronaldom se zbližio dok je ovaj igrao u Kraljevskom klubu. Ostali su u sjajnim odnosima i nije teško zaključiti da je Aguirre jako dobro informiran što Portugalac namjerava učiniti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider