Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MAJSTOR

Englezi izvukli strašan podatak o Perišiću: Utišali i najveće kritičare njegovog transfera u Tottenham

Ivan Perišić je među najboljima na svojoj poziciji u Europi prema uglednom WhoScoredu.

Galerija Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić +2 Ivan Perišić

Ivan Perišić je nedavno na sjajan način nastavio svoju veliku karijeru. Potpisao je za Tottenham nakon odličnih igara u Interu.

Hrvatski nogometaš iza sebe ima sezonu života, u 34. godini je izdominirao u Italiji, a odličan je bio i u Ligi prvaka. Takve igre donijele su mu transfer u englesku ligu, a to je silno želi da nakon Ligue 1, Bundeslige i Serie A dođe u najjaču ligu svijeta.

No nakon objave transfera odmah su se probudili kritičari koji su tvrdili da Perišić nije igrač za Tottenham, takve nebuloze pojavile su se u nekoliko engleskih medija, no oni očito nisu pratili Perišićeve igre u klubovima i reprezentaciji, a možda ih i još uvijek boli njegov gol u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Engleza.

Ivan Perišić Hrvatska ima nogometaša kakvog nitko na svijetu nema! divider

No to su neke druge teme, ugledni portal WhoScored izvukao je listu najboljih bekova i krila u ligama petice. Hrvatski nogometaš je tako šesti najbolji među bekovima i krilima u Europi s prosječnom ocjenom 7.22.

Ispred njega su samo Andy Robertson 7.23, Reece James 7.24, Alphonso Davies 7.31, Joao Cancelo 7.43 i Trent Alexander-Arnold 7.51.

Iza Perišića su se smjestili Jonathan Clauss, Juan Cuardado, David Raum i Theo Hernandez.

Ovaj podatak će sigurno razveseliti i najveće kritičare među navijačima Tottenhama jer vjerojatno boljeg igrača za tu poziciju trenutno nisu mogli dobiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider