Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za mir u kući

Postava Dinama za uzvrat s PAOK-om u Solunu: Jako važna utakmica za Zajeca i novu ekipu na vrhu

Dinamo u četvrtak protiv PAOK-a u Solunu očekuje uzvratna utakmica osmine finala Konferencijske lige.

Bruno Petković slavi pogodak protiv PAOK-a (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Prema svemu sudeći, Dinamo će u četvrtak protiv PAOK-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige istrčati na Toumbi u istom sastavu koji je u prvoj utakmici u Maksimiru slavio s 2:0.

Marin Leovac Hrvat koji jako dobro zna što čeka Dinamo: Evo što se tamo događalo posljednjih godina divider

Dakle, postava će najvjerojatnije biti sljedeća:

Nevistić – Ristovski, Bernauer, Theophile-Catherine, Perković – Mišić, Sučić – Špikić, Baturina, Hoxha – Petković.

Ostaje mogućnost da dođe do promjene na krilnim pozicijama; moguće je da na desnoj strani upadne Kaneko ili na lijevoj Vidović, no to nije previše izgledno.

Hoxha se nije baš iskazao u prvoj utakmici, očito je da je izgubio samopouzdanje, udarac ga ne služi, gol ga ne ide, no ipak je dosta hitriji od Vidovića, a Dinamo će u Solunu vjerojatno igrati na kontre i potrebni su mu brži igrači.

Stjepan Tomas i Ronaldo Brazilski Ronaldo izabrao najboljih 11 svih vremena: Ovaj put izostavio je Luku Modrića divider

Kaneko ima dostatnu hitrinu, barem startnu eksplozivnost ako ne dulji sprint, no Japanac nije u bajnoj formi već neko vrijeme. Špikiću također nedostaje realizacija, ali solidno je napadao dubinu suparnika u zadnjim utakmicama i čini se da je u boljoj formi od Kaneka.

Vrlo važna utakmica za Modre i cjelokupnu atmosferu oko kluba, pogotovo u svjetlu promjene na vrhu. Dakako da je za novog predsjednika Velimira Zajeca i cijelu ekipu oko njega jako važno da uspješno startaju u Europi. Prolaz u četvrtfinale Konferencijske lige donio bi barem kratkoročan mir u Maksimiru.

Modri nakon PAOK-a imaju lakšu prvenstvenu utakmicu, igraju s posljednjeplasiranim Rudešom u Kranjčevićevoj, a onda slijedi reprezentativna stanka.

Ako neokrznuti prođu PAOK i Rudeš, Jakirović i ekipa mogli bi se u miru pripremati za veliki derbi s Hajdukom u Splitu, koji je na rasporedu u 30. ožujka (19 sati).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider