Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzvrat na Toumbi

Najnovije informacije iz Grčke: Evo što Dinamo čeka u Solunu i kako razmišljaju navijači PAOK-a

Dinamo u četvrtak u Solunu igra uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a…

Dinamo je u prvoj utakmici osmine finala pobijedio PAOK 2:0, a u četvrtak je na raspored uzvrat u Grčkoj.

Iz Soluna se uživo s najnovijim informacijama javio reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev.

Kada stiže Dinamo i kakva je atmosfera u Solunu?

„Grci se ne razlikuju puno od Hrvata po mentalitetu. To sam se uvjerio razgovarajući s nekoliko njih na ulicama Soluna. Lako plane euforija, a lako i suprotno stanje od toga. Pa je takvo stanje sada nakon poraza od Dinama u Zagrebu i nakon poraza od Arisa u gradskom derbiju. Uglavnom, ništa ne valja, ne vjeruju da mogu postati prvaci Grčke, a niti da mogu nešto napraviti u Europi. Ali to je samo ulična priča, a sasvim drugu pričat će, uvjeren sam, jedna odlična grčka i europska momčad, koje je ove jeseni dvaput pobijedila Eintracht i uvjerljivo osvojila svoju skupinu u Konferencijskoj ligi, dok se Dinamo puno više mučio za prolaz dalje“, kaže reporter Nove TV i nastavlja:

„Što se tiče Dinama, Modri su jučer imali regeneracijski trener nakon pobjede protiv Slaven Belupa. Danas su imali kompletni trening, a sutra ih čeka posljednji u Solunu, na stadionu Toumba, gdje ih u četvrtak osim odličnog protivnika čeka i dvadesetak tisuća vatrenih navijača PAOK-a, dok Dinamovih navijača ne smije biti na stadionu.“

„Momčad Dinama na put kreće u četvrtak ujutro, a s Modrima će biti i novi predsjednik maksimirskog kluba, a to je Velimir Zajec“, zaključio je Sladoljev.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider