Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Portugalac otkrio pozadinu susreta Ronalda i Brune Fernandesa: "Bio sam tamo"

Puno je prašine podigla snimka susreta Cristiana Ronalda i Brune Fernandesa.

Bruno Fernandes i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nakon šokantnog intervjua u kojem je opalio paljbu po Manchester Unitedu svaki je potez Cristiana Ronalda pod povećalom.

Tako je na društvenim mrežama osvanula snimka na kojoj se može vidjeti pozdrav Ronalda i Brune Fernandesa, koji je bio sve, samo ne topao, ali vrlo brzo stigao je demanti.

Portugalska nogometna reprezentacija sprema se za Svjetsko prvenstvo u Katru, a pred novinare je danas izišao João Maria. Glavna tema konferencije za medije bio je, dakako, Cristiano Ronaldo.

"Tada sam bio u svlačionici. Vidio sam fotografije, ali samo su se zafrkavali. Bruno je stigao među zadnjima u svlačionicu, a Ronaldo ga je pitao je li stigao brodom", otkrio je João Maria i tako nasmijao okupljene.

Cristiano Ronaldo Procurio novi isječak Ronaldova intervjua, napao dvije legende: "Iskoristili su me, oni nisu moji prijatelji" divider

"Fotografije mogu biti tako protumačene, ali to je bila šala. Vjerujem da imaju odličan odnos jer skupa igraju u klubu. Bio sam s njima cijeli dan, među njima nema problema", zaključio je João Maria, piše Record.

Kako god bilo, Ronaldov rastanak s Unitedom samo je pitanje trenutka. Zbog posljednjeg incidenta mogli bi mu odrezati visoku novčanu kaznu, a potom ga otpisati za sva vremena.

Klupski čelnici održali su sastanak s Erikom ten Hagom, koji je potvrdio da bi rastanak bio najbolja opcija za obje strane, i to već ove zime.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider