Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvanula snimka

Napetost se može rezati nožem: Pogledajte susret Ronalda i Fernandesa nakon šokantnog intervjua

Cristiano Ronaldo podigao je prašinu intervjuom u kojem je oštro kritizirao Manchester United.

Cristiano Ronaldo i Bruno Fernandes (Foto: Twiitter/Selecao Portugal/Screenshot)

Intervju Cristiana Ronalda, u kojem je sasuo paljbu na Manchester United i trenera Erika ten Haga, odjeknuo je poput bombe. To je zgrozilo sve u klubu, koji pak u dogovoru s odvjetnicima priprema kaznu za taj istup.

Kakav će to odgovor biti, tek možemo nagađati, ali iz engleskih medija može se iščitati kako neće biti blagi, spominje se kazna od milijun funti. Po svemu sudeći, njihov rastanak je neizbježan, a to pokazuje i posljednja reakcija Ronaldova suigrača i sunarodnjaka, Brune Fernandesa.

Ali Daei Ali Daei javio se nakon što je počela kružiti vijest da je osuđen na smrt divider

Okupila se portugalska nogometna reprezentacija u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru, a u svlačionici se napetost mogla rezati nožem.

Kamere su uhvatile susret Ronalda i Brune Fernandesa, koji je bio sve, samo ne topao.Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako se Ronaldo rukuje s Fernandesom.

Portugalska zvijezda ostala je u čudu njegovom reakcijom, koja je bila poprilično hladna. Težak je to udarac za atmosferu u portugalskom taboru, koji ima velika očekivanja od natjecanja u Katru...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider