Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što je s glavom?

Pomahnitali otac zbog gola mogao teško ozlijediti sina, a majka se smijala. Sve je snimljeno

Jedan je navijač brazilskog Flamenga zgrozio ljude u Brazila, a snimka se proširila cijelim svijetom.

Navijač Flamenga tresao sina (Screenshot)

Da nogometni fanatizam često može prijeći granicu, svjedoči i ova snimka iz jednog brazilskog doma. Na njoj vidimo kako otac slavi pogodak omiljenog kluba Flamenga, koji se nakon 38 godina čekanja prvi put plasirao u finale Cope Libertadores, elitnog klupskog natjecanja u Južnoj Americi.

Flamengo (Foto: AFP) Slavni europski trener odveo Flamengo u finale Cope nakon 38 godina, no sa sobom vuče i veliki teret divider

Navijač Flamenga je uzeo dijete za nogu te s njim vitlao po zraku kao da je navijački rekvizit. Majka mu je ubrzo uzela dijete, ali pritom se smijući. Netko iz obitelji sve je snimao i na kraju objavio snimku misleći da je zabavna.

Znamo da nogometni navijači mogu izgubiti kontrolu, no ovaj je ipak malo pretjerao.

Finale 60. izdanja južnoameričke inačice Lige prvaka, u kojem će igrati argentinski River Plate i brazilski Flamengo, trebalo bi se igrati 23. studenog na stadionu Nacional Julio Martinez Pradanos u glavnom gradu Čilea, Santiagu.

Zanimljivo, metropolu Čilea već danima potresaju neredi čiji je okidač bilo podizanje cijena karata u metrou. Prosvjednici se bune i protiv visokih troškova života i nejednakosti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider