Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeta situacija

Perišić u centru pažnje cijele Italije: Hrvat se konačno oglasio i poslao kontroverznu poruku!

Ivan Perišić u centru je pažnje talijanske javnosti uoči večerašnje utakmice Intera i Bologne u Milanu…

Galerija Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +1 Ivan Perišić (Foto: AFP)

Ivan Perišić jučer je napunio tridesetu. Za rođendan si nije uspio pokloniti lukrativan transfer u Arsenal. Hrvatski reprezentativac podigao je veliku prašinu u Italiji otvorenim zahtjevom da napusti Inter.

Unatoč iskazanoj želji da preseli u London već u zimskom prijelaznom roku, Perišić je ipak morao ostati u Milanu. U taboru Intera vlada napeta situacija.

Čelnici Intera burno su reagirali na Perišićeve zahtjeve. Trener Luciano Spaletti poručio je da igrači koje ne žele igrati u Interu ne mogu očekivati da će biti u udarnoj postavi.

Barcelona na nogama uoči El Clasica: Informacija o Messiju uznemirila Kataloniju Lionel Messi (Foto: AFP) Lionel Messi (Foto: AFP) Lionel Messi slavi pogodak (Foto: AFP) +4 Ernesto Valverde i Lionel Messi (Foto: AFP)

Jasno je da ni navijači Intera nisu s oduševljenjem dočekali Perišićeve zahtjeve za odlaskom. Kada je postalo jasno da Perišić ostaje u Interu, Spaletti je zatražio od navijača da mu pruže potporu.

Perišić poslao kontroverznu poruku

Hrvatski nogometaš se proteklih dana nije oglašavao, no danas je objavio zanimljivu fotografiju i kontroverzan post na Instagramu, onako baš u svojem stilu.

„Kažu da su tridesete zlatno doba čovječjeg života. Ulazim u to razdoblje s 'boli me za sve'“, prilično sarkastično je u uvodu napisao Perišić. Nije preteško zaključiti na što aludira. Prilično je očito da želi reći kako ga kritičke note ne tangiraju previše.

„A sad u malo ozbiljnijem tonu. Iskreno zahvaljujem svima na čestitkama i željama za rođendan. Hvala vam na pohvalama, ali i na kritikama. Oboje su moje pokretačko gorivo“, zaključio je Perišić, koji je objavio fotografiju na kojoj okrenut leđima korača po pješčanoj plaži negdje u tropima.

Ljutiti Allegri oštro kritizirao Mandžukića: "To se ne smije raditi" Allegri i Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Benjamin Pavard i Mario Mandžukić (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Ima li u toj fotografiji određene simbolike, procijenite sami?

Inter večeras igra ligašku utakmicu protiv Bologne u Milanu. Nakon tri utakmice u nizu bez pobjede, tri boda su imperativ. Vidjet ćemo hoće li Perišić nastupiti i kako će reagirati navijači Intera ako nastupi.

U centru pažnje talijanske javnosti

To pitanje posebice intrigira talijanske medije i sportsku javnost. Perišić je u centru paženje. Talijanski sportski mediji s velikom pozornošću pratit će razvoj situacije.

Perišić nije igrao protiv Lazija u talijanskom Kupu, a ni prije toga protiv Torina u prvenstvu. Prije te utakmice zatražio je transfer u Arsenal. Posljednji put je upisao nastup 19. siječnja u remiju protiv Sassuola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider