Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fantastična ponuda

Perišić broji posljednje sate u Interu: Hrvatu nude bogatstvo i žele ga odmah!

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u završnici zimskog prijelaznog roka mogao bi napustiti Inter i prijeći u Englesku…

Galerija Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +4 Ivan Perišić (Foto: AFP)

Ivan Perišić na izlaznim je vratima Meazze. To su izrijekom potvrdili čelnici Intera nakon utakmice s Torinom u prošlom kolu talijanske lige.

Hrvatski reprezentativac odgledao je utakmicu s klupe, a direktor „Nerazzurra“ Beppe Marotta objasnio je situaciju.

„Saslušali smo igrača i on želi otići. Želimo ga usrećiti, ali i moramo razmisliti što je najbolje za nas. Do sada nisu stigle odgovarajuće ponude i za sada čekamo“, izjavio je Marotta nakon utakmice s Torinom.

Spalletti zaprijetio Perišiću

U međuvremenu oglasio se i trener Intera Luciano Spalletti.

„Pitate me o Perišiću? Ovako ću reći: igrači su zaposlenici kluba, ako žele otići, moraju naći nekog tko je spreman platiti odgovarajuću odštetu. Ne mogu očekivati da ćemo ih pustiti besplatno, to tako ne funkcionira. Marotta je u pravu, ako Perišić ne želi ostati, bit će izbačen iz momčadi“, poručio je Spaletti.

Velika gužva u Barceloni: Rakitić pod pritiskom! Sprema li se rekordni hrvatski transfer? Pozicija za De Jonga u Barceloni (Mundo Deportico.com) Momčad Barcelone (Foto: AFP) Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) +4 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Perišić je najavio odlazak prije dva mjeseca, kada je poručio da bi želio okusiti englesku ili španjolsku ligu. Izvjesno je da bi Perišić mogao u Englesku.

Arsenal želi Perišića i nudi mu bogatstvo

Poznato je da je Manchester United bio u pregovorima s Interom i da je prije dvije godine zamalo doveo Perišića, no čini se da je hrvatski reprezentativac u ovom trenutku bliži Arsenalu.

Engleski mediji pišu da Topnici žele Perišića dovesti na posudbu u završnici zimskog prijelaznog roka. Arsenal mu je navodno ponudio do kraja sezone 2,9 milijuna eura. Ta ponuda pojašnjava zašto je Perišić ubrzao priču i zatražio odlazak.

Icardijeva ''šefica'' javno prozvala Ronalda uoči dolaska Barcelone Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Screenshot) +6 Wanda Nara (Instagram)

Arsenal do kraja sezone ima 14 utakmica, što znači da bi Perišić za svaku utakmicu inkasirao čak 207 tisuća eura. Ako Arsenal na kraju sezone odluči otkupiti Perišićev ugovor, zarađivao bi na godišnjoj razini 6,5 milijuna eura. Perišić je navodno jako zadovoljan s ponudom i spreman je prijeći na Emirates.

Inter traži 40 milijuna eura

Kako Henrikh Mkhitaryan i Alex Iwobi trenutačno nisu u nekoj velikoj formi, menadžer Arsenala Unai Emery želi pojačati konkurenciju na krilnim pozicijama. Perišić mu se čini kao ponajbolja opcija koja mu je ostala dostupna na tržištu.

Inter zasad ne pristaje na posudbu s mogućnošću otkupa, talijanski klub želi da Arsenal odmah otkupi ugovor. Spekulira se da bi Inter zadovoljila odšteta od 40 milijuna eura. Ostala su još tri dana do kraja prijelaznog roka, engleski klub ima još sasvim dovoljno vremena da realizira transfer na ovaj ili onaj način.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider