Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s messijem ipak dobar?

Icardijeva ''šefica'' javno prozvala Ronalda uoči dolaska Barcelone

Supruga Maura Icardija prozvala je Cristiana Ronalda u TV emisiji.

Galerija Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Screenshot) +6 Wanda Nara (Instagram)

Večeras na San Siru u 4. kolu Lige prvaka Inter dočekuje Barcelonu. Milanski klub za vikend je s čak 5:0 isprašio Genou, i to bez najboljeg igrača Maura Icardija, koji se odmarao za večerašnji spektakl.

U Serie A Inter zaostaje za prvoplasiranim Juventusom šest bodova, dok Icardi zaostaje za Ronaldom na ljestvici strijelaca, Portugalac ima sedam pogodaka, a Argentinac šest.

Kada su u TV emisiji Tiki taka upitali Icardijevu suprugu i agenticu koja mu vodi karijeru Wandu Naru da usporedi svog supruga i Ronalda, ona je ispalila:

''Mauro nije igrao tri utakmice, a blizu je Ronaldu sa šest golova. Željela bih vidjeti Cristiana kako mirno sjedi na klupi dok njegova momčad pobjeđuje 5:0.''

Osim što je pohvalila svog supruga, otkrila je i da on nije u svađi s Lionelom Messijem. Podsjetimo, svlačionica argentinske reprezentacije baš i ne voli Icardija, kažu i zbog njegove priče upravo oko fatalne Wande, bivše supruge bivšeg argentinskog reprezentativca Maxija Lopeza, kojeg je prevarila upravo s Icardijem.

Tvrdi da su Messi i Icardi u prijateljskim odnosima unatoč tome što ga nije bilo na Svjetskom prvenstvu zbog spomenute nepopularnosti u svlačionici Gaučosa.

Ono što su mnogi možda zaboravili jest činjenica da je Icardi, baš poput Messija, prošao Barcinu školu nogometa, poznatu La Masiju.

''Barca mu je u dragom sjećanju, tamo je sazrio. Ima predivno prijateljstvo s Messijem i kad odemo u Barcelonu, posjetimo mnoge prijatelje.''

Icardi se spominje i kao moguće veliko pojačanje Real Madrida u budućnosti, iako mu je Barca očito još u srcu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider