Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
topnicima nedostaje "municije"

Ugledni BBC tvrdi da Arsenal želi Ivana Perišića već ove zime

Ivan Perišić mogao bi ove zime napustiti Italiju i preseliti na Otok.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju uglednog BBC-ja hrvatski reprezentativac i član milanskog Intera Ivan Perišić nalazi se na meti londonskog velikana Arsenala. Topnici žele dovesti Perišića na posudbu do kraja sezone, s opcijom prvokupa u visini 40-ak milijuna eura.

Arsenal u zimskom prijelaznom roku svim silama želi dovesti centralnog igrača u veznom redu, ali i jedno kvalitetno krilo. Perišića vjerojatno vide kao opciju za lijevo krilo, na kojem ne odviše dobro često igra Nigerijac Alex Iwobi. Često tu zaigra i Aubameyang, ali dolaskom Perišića vjerojatno bi preselio isključivo u špicu.

Hrvatski je reprezentativac potpisao produljenje ugovora s Interom u rujnu 2017. i to čak na pet godina. Za talijanski je klub odigrao 142 utakmice i postigao je 34 pogotka, od čega tri u ovoj sezoni.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Perišić bio jedan od najboljih hrvatskih igrača, njegove izvedbe u klubu nisu bile na toj razini i navodno i Inter razmišlja da je dobro vrijeme zaraditi na našem reprezentativcu.

Iznos od 50 milijuna eura Inter je već odbio na ljeto 2017. godine, kada je Manchester United kucao na vrata. Hoće li sličan ili isti iznos odbiti i sada pokazat će vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider