Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan "kiks" Juvea

Ljutiti Allegri oštro kritizirao Mandžukića: "To se ne smije raditi"

Trener Juventusa Massimiliano Allegri prozvao je hrvatskog napadača Marija Mandžukića...

Galerija Allegri i Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Benjamin Pavard i Mario Mandžukić (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Juventus je u 22. kolu Serie A na sebi netipičan način ispustio pobjedu protiv Parme u trećoj minuti sudačke nadoknade. Juve je vodio 3:2, no u posljednjim trenucima utakmice Parma je izjednačila na 3:3.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri prozvao je hrvatskog napadača Marija Mandžukića, kojeg očito smatra za jednog od glavnih krivaca za gol koji je primila njegova momčad.

Hrvatski napadač je bio kapetan Juvea u ovoj utakmici, a Allegri smatra da nije reagirao kapetanski. Mandžukić je u akciji prije gola zadržavao loptu na korneru, što je razbjesnilo trenera Juventusa.

Barca i Real u novoj svađi: Tko je najbolji klub dekade i što je najvažniji kriterij? Messi, Ronaldo i Modrić (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Momčad Barcelone (Foto: AFP) +6 Slavlje Reala (Foto: AFP)

„To se ne smije raditi u 93. minuti. Morao je prije izbaciti loptu daleko u polje protivnika, a ne je zadržavati blizu svojeg gola“, grmio je Allegri nakon utakmice.

Stara dama vodila je 2:0 do 64. minute i na kraju nije pobijedila. Juve je primio tri gola na domaćem travnjaku, to mu se jako rijetko događa. No treba uzeti u obzir da je Juve igrao bez stupova svoje obrane Andree Barzaglija, Giorgija Chiellinija i Leonarda Bonuccija. No ipak, Allegri smatra da su njegovi igrači igrali previše opušteno.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

„Zabili smo tri gola na domaćem terenu, a ipak nismo pobijedili. To znači da smo loše odigrali u obrani. Protiv Lazija smo imali sreće, no Parma je kaznila naše propuste. Hitno se moramo popraviti“, zaključio je Allegri.

Nakon visokog poraza u Bergamu od Atalante u četvrtfinalu talijanskog Kupa, Juve je, eto, remizirao na svojem stadionu s osrednjom Parmom, no još uvijek je neporažen u talijanskom prvenstvu i vodeći je na ljestvici s devet bodova prednost ispred Napolija, koji je na San Paolu lako slavio protiv Sampdorije s 3:0.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider