Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KVALITETNO PROVODI VRIJEME

Perišić se pojavio na utakmici Zvezde i Partizana, imao je dva jako zanimljiva sugovornika

Ivan Perišić je tijekom svog oporavka od ozljede posjetio i beogradsku Stark Arenu, gdje je pratio najveći derbi regionalne košarke.

Galerija Ivan Perišić u Beogradu Ivan Perišić i Aco Petrović Aco Petrović i Ivan Perišić +1 Bastian Schweinsteiger i Ivan Perišić

Uspješno teče dosadašnja faza oporavka Ivana Perišića, koji je nakon teške ozljede operiran u austrijskom Innsbrucku. 

Prošlog tjedna iskoristio je lijepo vrijeme za provesti ga na hrvatskoj obali, dok se istovremeno svakodnevno bavi rehabilitacijom, s ciljem što bržeg povratka na teren. Ivan se naravno najviše nada nastupu na Europskom prvenstvu, za kojeg iskreno vjerujemo da će ga naša reprezentacija izboriti.

U prvim redovima "večitog derbija"

Ipak, odlučio je Ivan posjetiti i Beograd, gdje je danas snimljen u prvim redovima Štark Arene na velikoj košarkaškoj utakmici Partizana i Crvene Zvezde.

A tamo je bio u odabranom društvu, s nogometnom legendom, svjetskim prvakom te po mnogima i najboljim igračem Svjetskog prvenstva 2014. godine, Bastianom Schweinsteigerom.

No, našao je vremena i za vrlo zanimljiv razgovor s Acom Petrovićem, koji ovih dana vodi bitke oko futsal utakmica u dvorani koja nosi ime po njegov nezaboravnom bratu Draženu.

Bismo li voljeli znati o čemu su razgovarali? Naravno, ali to ćemo teško saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider