Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve izgledniji transfer

Nerealizirana zvijezda Barce na odlasku: Želi ga City, Guardiola u njemu vidi novog Sterlinga

Ousmane Dembele sve je bliže odlasku iz Barcelone, a jedan od klubova koji je pokazao ozbiljan interes za njega je Manchester City.

Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je 2017. godine potpisala Ousmanea Dembelea iz Borussije Dortmund za 105 milijuna eura plus bonusi u kojima bi mogao dobiti još 40 milijuna eura. Međutim, 22-godišnjak koji je označen kao velika nada nije uspio zasjati u Barceloni.

Dembele je navodno bio i dio paketa koji je Barcelona predložila ovo ljeto za Neymara, no Francuz bi lako mogao završiti u Premierligi kod Pepa Guardiole, prenosi ''El Desmarque''.

Ivan Rakitić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Rakitić postao Barcin Pedro: Ivan bira između dva velikana, Ronaldo podigao palac divider

Bivši trener Barcelone poznat je po radu s mladim igračima i navodno je veliki fan Dembelea, koji bi mogao u Cityju dosegnuti svoj puni potencijal. Guradiola vidi Dembelea kao Raheema Sterlinga prije nekoliko godina, kao sjajnog ofenzivnog krilnog igrača.

Smatra se da će Barcelona tražiti za Dembelea barem 90 milijuna eura. Iako novac nije problem za City, očekuje se da će nabaviti sredstva prodajom Leroya Sanea, koji je već dulje vremena povezivan s odlaskom iz Manchestera.

Od dolaska na Camp Nou, Dembele je postigao 12 golova u 42 utakmice.

Rodrygo Goes (Foto: AFP) Kako je Real oteo Barci mladu senzaciju: "Luđački" potez Pereza, dogovor pao tijekom utakmice Vatrenih divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider