Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
olmov prvijenac u ligi prvaka

Najbolji igrač Dinama u Harkivu poručio: "Uz naše navijače na Maksimiru idemo po pobjedu"

Mislav Oršić bio je najbolji igrač utakmice 3. kola Lige prvaka u kojoj je Dinamo kod Šahtara odigrao 2:2.

Mislav Oršić i Marin Leovac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Dinama u utorak su u 3. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara odigrali 2:2, a najbolji igrač susreta Mislav Oršić istaknuo je da ih domaćini ničime nisu iznenadili, te da će u Maksimiru ići po pobjedu.

Jeste li zadovoljni bodom Dinama kod Šahtara?

Ukupno glasova:

"Nisu nas ničime posebno iznenadili, sve smo već vidjeli prije u analizi. Znali smo koje su njihove jake strane, da dobro kombiniraju, a posebno Brazilci. Nismo se baš dobro snašli prvih 15 minuta susreta, lovili smo konce i onda smo vidjeli gdje ima puno prostora za naše prilike. To smo kasnije iskoristili, izjednačili smo, kasnije i poveli iz kaznenog udarca. No, oni su uspjeli vratiti ovim drugim pogotkom", objasnio je Oršić i nastavio.

gol expired Ponosni Bjelica svjestan veličanstvene prilike za Dinamo: ''Imamo utakmicu u Zagrebu...'' divider

"Šta je tu je, imamo bod. Svaki igrač koji igra daje sto posto, svi su odlično odigrali i pokazali da mogu igrati utakmice na ovom nivou. Još nije ništa riješeno, sada nam u Zagreb dolazi Šahtar i sigurno ćemo dati sve od sebe i, uz podršku naših navijača, na Maksimiru ići po pobjedu", kazao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Mislav Oršić.

Pogotke za Dinamo zabili su Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-pen), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75). Zadnju šansu na utakmici imao je Dinamo nakon kontranapada u 89. minuti. Najbolji igrač susreta Oršić odlično je gurnuo u šansu Olma, koji je utrčao u šesnaesterac i sa 12 metara iskosa pogodio je vratnicu.

gol expired Dinamo pobjedom protiv Šahtara na Maksimiru gotovo sigurno osigurava osminu finala Lige prvaka! divider

Vodeći Manchester City ima 6 bodova, Dinamo i Šahtar po 4, a Atalanta je bez bodova. U sljedećem kolu, 6. studenoga, Dinamo u Maksimiru dočekuje Šahtar, a Atalanta će ugostiti Manchester City. U slučaju pobjede Modri bi stigli na milimetar od plasmana u osminu finala Lige prvaka.

"Šahtar je jaka ekipa, znali smo to i prije, ali nismo se htjeli fokusirati na protivnika, nego na sebe i svoju igru. Mislim da smo bili dosta dobri, imali smo dosta šansi i mogli smo zabiti više od dva gola. No, bitno je da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji. Ovo mi je prvi gol u Ligi prvaka i zbog toga sam jako sretan", kazao je Olmo.

gol expired Pjesma BBB-a se još jednom orila stadionom: S njima i navijači Kijeva, ali bez ekscesa divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider