Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moglo je bolje, ali i gore"

Ponosni Bjelica svjestan veličanstvene prilike za Dinamo: ''Imamo utakmicu u Zagrebu...''

Trener Dinama Nenad Bjelica imao je samo riječi hvale za svoje dečke koji su izvukli bod u Harkivu protiv ukrajinskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je zadovoljan osvojenim bodom Dinama u Harkivu, ali i prikazanom igrom. Modri su u susretu 3. kola skupine C Lige prvaka odigrali 2:2 kod Šahtara, čime su si omogućili da pobjedom na Maksimiru protiv istog suparnika za dva tjedna praktički osiguraju osminu finala Lige prvaka.

gol expired Dinamo pobjedom protiv Šahtara na Maksimiru gotovo sigurno osigurava osminu finala Lige prvaka! divider

Nakon susreta Bjelica je istaknuo da je ponosan na svoje dečke.

"Dobar rezultat. Mogao je biti i bolji, ali i gori. Igrali smo protiv jako dobrog protivnika. Dobro smo se suprotstavili, dobro smo se vratili u utakmicu nakon primljenog gola. Poveli smo 2:1, imali još nekoliko šansi koje smo mogli iskoristiti, no na kraju moramo biti zadovoljni. Ponosan sam na dečke", rekao je Bjelica nakon utakmice.

Pobjedom Dinama na Maksimiru protiv Šahtara, a potom i pobjedom Manchester Cityja na Etihadu protiv ukrajinskog prvaka, Modri bi osigurali plasman u osminu finala lige prvaka, neovisno o ishodu u posljednje dvije utakmice u skupini.

gol expired Pjesma BBB-a se još jednom orila stadionom: S njima i navijači Kijeva, ali bez ekscesa divider

"Žalili bi za pobjedom da je ovo bila zadnja utakmica i da nam nije omogućila plasman dalje. Mi smo zadržali isti razmak, ostali smo drugi u grupi. Imamo utakmicu u Zagrebu pred našim navijačima i s jednom pobjedom možemo napraviti veliki korak prema našim ciljevima", kazao je trener Dinama pa objasnio kakvu je taktiku pripremio ukrajinskom prvaku.

Jeste li zadovoljni bodom Dinama kod Šahtara?

Ukupno glasova:

"Mi smo danas igrali na jedan način u obrani, a drugi način u fazi napada. Htjeli smo iznenaditi protivnika i mislim da smo došli do dosta dobrih situacija kroz tu igru u ofenzivi. U defenzivi smo bili dosta stabilni, nisam siguran da je Šahtar imao neke prilike osim ovih golova koje su zabili. Teško je bilo očekivati da će to biti perfektno, ali bilo je na dobrom nivou", kazao je Bjelica.

Utakmica Dinama i Šahtara na Maksimiru na rasporedu je 6. studenog.

Ozlijeđeni Nijemac (Screenshot Twitter) Sramotne scene na juniorskoj utakmici Lige prvaka: Grčki huligani pretukli i hospitalizirali četiri osobe divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider