Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači protestirali

Sramotne scene na juniorskoj utakmici Lige prvaka: Grčki huligani pretukli i hospitalizirali četiri osobe

Ružne scene viđene su na juniorskoj utakmici Lige prvaka u kojoj je Bayern slavio u gostima kod Olympiakosa.

Ozlijeđeni Nijemac (Screenshot Twitter)

Sramotne scene na juniorskoj utakmici Lige prvaka između Olympiakosa i Bayerna nakon koje su četvorica Nijemaca hospitalizirana.

U 84. minuti utakmice, kada su mladi nogometaši Bayerna vodili 4:0, na travnjak su utrčali grčki huligani i krenuli prema tribini s gostujućim navijačima.

Dinamovo slavlje (Foto: AFP) Dinamo uzeo veliki bod kod Šahtara i skinuo prokletstvo, na Maksimiru odluka o drugom mjestu! divider

Utakmica je odmah prekinuta, a nepripremljeni njemački navijači izvukli su deblji kraj. Četvorica gostujućih navijača prevezeni su u bolnicu gdje su im utvrđene uglavnom ozljede glave, te gornjih ekstremiteta.

Nogometaši obiju momčadi su u znak protesta, kada je sudac označio da se utakmica nastavi, napravili krug u centru, te se tri minute koliko je susret još potrajao dodavali u krug.

Zanimljivo, rezultatski debakl u istoj je skupini doživjela Crvena zvezda. Mladići iz Beograda izgubili su od Tottenhama s nevjerojatnih 9:2!

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Ibrahimović tvrdi da ga svi zovu, ali ima jedan uvjet koji većina ne može ispuniti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider