Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smjena visi u zraku?

Trese se Jakirovićeva stolica: "Ne želim pobjeći. To je pitanje za Upravu, imam trening u 11"

Nastavlja se negativan niz Sergeja Jakirovića na klupi Dinama.

Sergej Jakirović (Foto: Ronald Gorsic/Screenshot)

Novi šok za Dinamo. U susretu 3. kola Konferencijske lige Viktoria je odnijela sva tri boda iz Zagreba (0:1) i opasno zatresla stolicu Sergeja Jakirovića.

To je njegov četvrti poraz u posljednjih pet susreta na klupi hrvatskog prvaka, zbog čega smjena visi u zraku. Nakon susreta Jakirović je izašao pred novinare u press-salon i odgovorio na pitanje o smjeni.

"Ne znam čeka li me sastanak, to je pitanje za Upravu. Imam trening sutra u 11, ali znam da je teška situacija. Želim da igrači uživaju na terenu, da se nadigravaju, vidim da imaju možda malo prevelik pritisak. Teška je situacija, kao da smo začarani", kazao je.

Dinamovci Dinamovci utučeni: "Cijelu utakmicu smo dominirali... Prvo mjesto je izgubljeno, ali moramo proći" divider

Jakirović tvrdi da ne želi dati ostavku.

"Ne razmišljam o tome, to znači da bih pobjegao, otišao. Ne želim to napraviti, naravno da imam snagu dići momčad, znao sam gdje idem. Krenuli smo jako dobro, izuzev poraza u pragu, cijeli rujan smo pobjeđivali. Naši problemu kreću dva, tri dana prije Astane kad su se ozlijedili Ristovski, Špikić i Petković", zaključio je.

Nakon tri odigrana kola Dinamo se nalazi na drugom mjestu skupine C sa samo tri boda, a za vratom mu pušu Ballkani i Astana s isto toliko bodova. Viktoria se nalazi na prvom mjestu skupine s maksimalnim bodovnim učinkom.

Treba li Dinamo smijeniti Sergeja Jakirovića?

Ukupno glasova:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider