Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kad nas krene, nećemo stati"

Dinamovci utučeni: "Cijelu utakmicu smo dominirali... Prvo mjesto je izgubljeno, ali moramo proći"

Igrači Dinama bili su razočarani porazom od Viktorije Plzen na Maksimiru.

Dinamovci (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

"Mislim da smo cijelu utakmicu izdominirali, imali prilika, prečka, stativa, onaj neki zicer u prvom poluvremenu. To je moje mišljenje, ali neće nas ta sreća, neće nas gol i moramo što prije izaći iz toga", izjavio je Gabrijel Vidović za Arenu Sport nakon poraza Dinama od Viktorije Plzen.

"Nismo izgubili na samopouzdanju, igrali smo mi dobro i protiv Gorice, ono je bila čista nesreća. Ja mislim da kad nas krene, više nećemo stati", rekao je Vidović.

Kapetansku traku u ovoj utakmici nosio je Stefan Ristovski.

"To je nogomet, kad ne zabiješ, primiš. Ja se ispričavam javno svim navijačima Dinama, moramo se skupiti i probati biti još jači. Trebamo se osvijestiti da nosimo Dinamov dres, Dinamo je to što je i nošenje ovog dresa se treba opravdati", kazao je Ristovski.

Kako je vidio Čehe?

"Europska ekipa, iskusna, igraju dugi niz godina zajedno. Nisu nas iznenadili, pokazali smo mi neki gard. Nažalost, izgubili smo i to se piše, rezultat se pamti."

Vjeruje li Ristovski još uvijek da Dinamo može prezimiti u Europi?

"Naravno da vjerujem u drugo mjesto. Prvo mjesto je izgubljeno, ali moramo proći, to je naš cilj. Bilo bi žalosno da ne idemo dalje", zaključio je Ristovski.

Što kažete na poraz Dinama od Viktorije Plzen?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider