Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Svi smo jako tužni"

Ogorčeni Vinicius eksplodirao ispred Ancelottija: "Ovo nam se ne smije dogoditi sljedeće sezone!"

Brazilac je dotrčao do Ancelottija uz aut-crtu nedugo nakon što je Manchester City postigao prvi pogodak…

Vinicius i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Manchester City deklasirao je Real Madrid na Etihadu s 4:0 i plasirao se u finale Lige prvaka.

Luka Modrić, Antonio Rüdiger i Carlo Ancelotti Madridske perjanice razočarane Realovom igrom, Modriću loše ocjene: "Ancelotti treba četiri-pet pojačanja" divider

Bila je to jednosmjerna ulica od prve minute. Građani su navalili od prve minute i stjerali Madriđane u mišju rupu. City je redao šanse, a Real se grčevito branio, praktički nije izlazio sa svoje polovice.

Ogorčeni Vinicius otrčao do Ancelottija

Navijači Reala nisu mogli biti zadovoljni igrom svoje momčadi, a nisu to bili ni igrači. Pokazivali su nezadovoljstvo čak i za vrijeme igre. Nakon što je City poveo golom Bernarda Silve u 23. minuti, Vinicius je kao ofuren dotrčao do Carla Ancelottija i vrlo eksplozivno i ekspresivno reagirao pred talijanskim stručnjakom.

Pep Guardiola Guardiola je nakon Reala vikao samo jedno, sada je svima poznato i zašto divider

Po izrazu lica i gestikulaciji reklo bi se da je zamjerio Ancelottiju što je momčad Reala bila predaleko od vrata suparnika umjesto da izvrši pritisak na igrače Pepa Guardiole.

No ništa se nije promijenilo, već utabani tijek igre se nastavio, City je i dalje pritiskao i tražio drugi pogodak, koji je našao već u 37. minuti.

"Ovo nam se ne smije ponoviti"

"Nije stvar u tome da smo ušli u utakmicu bez stava. Bilo je jako teško protiv sjajne momčadi koja je igrala pred svojim navijačima. Moramo zadržati mirne glave da bismo izvukli pouke", kazao je Brazilac nakon utakmice.

Vinicius i Carlo Ancelotti Ancelotti objasnio što im je zapravo Man City napravio: ''Vrijeme je da naučimo'' divider

"Moramo nešto naučiti iz ove utakmice. Sljedeće sezone ovo nam se ne smije dogoditi. Doći do polufinala vrlo je teško, a mi tu uvijek stignemo. Drugima je jako teško", podsjetio je Vinicius i zaključio:

"Svi smo jako tužni. Željeli smo još jedno finale, ali nismo uspjeli. Mora li Ancelotti nastaviti? Da, da. Naravno!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider