Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vidoviti pep

Guardiola je nakon Reala vikao samo jedno, sada je svima poznato i zašto

Slavni španjolski trener nakon utakmice vidio je Rija Ferdinanda na stadionu i ponavljao samo jedno.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4:0 (2:0).

Od samog početka Manchester City potpuno je zavladao travnjakom na Etihadu. U prvih dvadesetak minuta posjed lopte bio je 80 posto na strani domaćina, a ujedno je svaki Cityjev napad, a oni su bili učestali, bio velika napast za Madriđane.

Navijači Real Madrida nadali su se čudu i nakon 2:0, no City je ipak bio jači. Velike zasluge za to sigurno ima i Pep Guardiola.

Slavni španjolski trener nakon utakmice vidio je Rija Ferdinanda na stadionu i ponavljao samo jedno.

''Rekao sam ti, rekao sam ti'', vikao je Guardiola, a Ferdinand je kasnije otkrio da mu je Guardiola prije utakmice poslao poruku da će City pobijediti i na kraju je pobijedio.

Manchester City tako se drugi put plasirao u finale Lige prvaka. Jedino finale igrao je prije dvije sezone kada je poražen od Chelseaja s 0:1. Real Madrid neće obraniti titulu od prošle sezone te ostaje s rekordnih 14 naslova pobjednika ovog natjecanja.

Inter ima tri naslova pobjednika. Kup prvaka osvojio je 1964. i 1965. te Ligu prvaka 2010. godine pobjedom protiv Bayerna od 2:0.

Finala utakmica između Manchester Cityja i Intera igra se 10. lipnja u Istanbulu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider