Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratak odgovor

Oglasio se United nakon Ronaldova intervjua: Portugalcu će odrezati milijunsku kaznu?

Manchester United kratko se oglasio nakon intervjua Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Neautorizirani intervju Cristiana Ronalda, u kojem je sasuo paljbu na Manchester United, odjeknuo je poput bombe, ali i potvrdio da je njegov rastanak s klubom samo pitanje vremena.

Portugalac se žestoko obrušio ne samo na čelnike kluba već i na trenera Erika ten Haga, kojeg, kako je i sam priznao, uopće ne poštuje. To je zgrozilo sve u klubu s Old Trafforda, koji se danas kratko, ali posve jasno oglasio:

"Klub će pripremiti odgovor nakon što se razjasne sve činjenice."

Cristiano Ronaldo Voditelj Ronaldova kontroverznog intervjua: "On me nazvao i tražio da to napravimo, htio je baš prije Svjetskog prvenstva" divider

Kakav će to odgovor biti, tek možemo nagađati, ali iz pera engleskih medija može se saznati kako United neće biti blag nakon novog incidenta.

Tamošnji Telegraph pak piše da je klupska uprava zakazala hitan sastanak na kojem će se odlučiti o mjeri protiv igrača, koji je već bio suspendiran jer nije htio ući u igru protiv Tottenhama.

gol expired Cristiano Ronaldo dao šokantan intervju: Napao Man United, oba trenera, a Rooneyju rekao da je ljepši od njega divider

Tada su Ronalda izbacili iz prve momčadi, ali i ekspresno vratili u nju za utakmicu Europske lige protiv Šerifa. Uskoro je dobivao sve veću minutažu, pa čak i kapetansku vrpcu, ali čini se da to nije bilo dovoljno Portugalcu, koji je ponovno pribjegao nepopularnom potezu.

UK Metro puno je žustriji, pa tako piše da bi Ronaldo mogao dobiti kaznu u visini od čak milijun funti! Kako god bilo, sprema se kazna za portugalsku zvijezdu, a kakva će ona biti, mogli bismo vrlo skoro saznati…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider