Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahvalio na podršci

Mario Vušković se prvi put oglasio nakon šokantne presude: "Neću dati da me ovo slomi"

Mario Vušković, branič HSV-a, zahvalio se na porukama podrške nakon dvogodišnje suspenzije zbog doping-afere.

Mario Vušković (Foto: Guliver Images)

Mario Vušković, talentirani hrvatski branič i član HSV-a, oglasio se na Instagramu nakon što mu je Sportski sud Njemačkog nogometnog saveza (DFB) izrekao dvogodišnju suspenziju zbog pozitivnog doping testa.

Jesenas je Vušković bio pozitivan na na supstancu EPO, koja se uzima intravenozno i smatra se jednim od najtežih prekršaja u sportu.

To su potvrdili uzorak A i B. Iako je sudac Stephan Oberholz tražio uzimanje C uzorka, antidopinška agencija je to odbila jer tvrde da za to nije bilo razloga. Pri donošenju sudske presude dogodio se niz pogrešaka, što daje ogroman prostor Vuškoviću i njegovm pravnom timu da sruše presudu na višoj instanci.

Mario Vušković Što stoji iza presude Vuškoviću? Kazna nije po propisima, sugerira da je nevin, a on je žrtva igre u kojoj je na kocki ugled moćne organizacije divider

21-godišnji nogometaš zahvalio se na brojnim porukama podrške, poručivši da će se boriti do samog kraja da dokaže svoju nevinost:

"Hvala svima na ogromnoj podršci u ovim trenucima, neću dati da me ovo slomi, borit ću se do kraja svime što imam da dokažem istinu, hvala HSV-u, hvala Hajduku, reprezentaciji Hrvatske i svim navijačima što stoje uz mene iz dan u dan. 

Vaše poruke podrške daju mi motivaciju da se ne predam i da se vratim na teren što prije. Sretano danas i idemo po tri boda", poručio je Vušković u objavi na Instagramu.

Ivan Leko i Luka Vušković Leko o Livajinoj ozljedi, braći Vušković i šokantnoj suspenziji: "Puno razgovaramo s Lukom, nije mu lako" divider

Za kraj dodajmo da je njemački Abendblatt, koji detaljno prati doping-slučaj od prvog dana, potvrdio da Vuškovićeva kazna nije po propisima, ali i da je mladi Vatreni žrtva igre u kojoj je na kocki ugled moćne organizacije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider