Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bogata otpremnina

Bjelica se oglasio nakon otkaza u Osijeku: Poslao poruku navijačima, a neke je preskočio

Bjelica se oglasio porukom navijačima Osijeka preko društvenih mreža. Upada u oči da se zahvalio svima osim čelnicima slavonskog kluba…

Nenad Bjelica jučer je razriješen dužnost sportskog direktora i trenera Osijeka. Nije mu pomogla ni pobjeda u derbiju protiv Hajduka, čime je Osijek prekinuo crnu seriju.

Nakon višemjesečnih napetih odnosa s Upravom slavonskog kluba i loših rezultata, predsjednik Uprave Osijeka Ferenc Sakalj odlučio je uručiti mu otkaz.

Bjelica poslao poruku navijačima

Bjelica se oglasio porukom navijačima Osijeka preko društvenih mreža. Upada u oči da se zahvalio svima osim čelnicima slavonskog kluba…

gol expired Roditelji, povedite djecu i zajedno uživajte u jedinstvenom doživljaju na Europskom prvenstvu u Splitu divider

„Dragi navijači, velika mi je čast bila predvoditi klub mojeg djetinjstva 87 puta na klupi, a 90 puta kao njegov glavni trener. Bile su to dvije nezaboravne godine s puno lijepih trenutaka i pobjeda i sa po kojim razočaranjem.

Hvala igračima, trenerima, stručnom stožeru, navijačima i svima koji su na tom putu željeli napraviti naš klub boljim i uspješnijim. Hvala svima koji su nam bili podrška u dobrim i lošim trenucima.

Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima!“, poručio je Bjelica.

Veo tajni 

Još uvijek nisu poznate sve okolnosti Bjeličina rastanka s Osijekom. Ostalo je dosta toga visjeti u zraku. Čini se da se tu igralo podosta dvostrukih igara sa svih strana. Puno toga je obavijeno velom tajni.

Primjerice, simptomatično je da čelnici Osijeka još uvijek nisu otkazali suradnju Bjeličinu stožeru, što otvara neka zakučasta pitanja i sugerira više mogućnosti.

gol expired U Škotskoj je to normalno, u Hrvatskoj se igraju igre: "Izgleda da je sveta misija otežati ljudima dolazak na stadione" divider

Je li Bjelica već sve uglavio s Upravom kluba na sastanku prije dva tjedna, kada je javno dobio podršku, ali pitanje je što je zapravo dogovoreno u četiri oka, teško je reći.

Također nije jasno je li se možda dogodio razdor u Bjeličinom stožeru, što sugeriraju spekulacije kako bi neki članovi stožera mogli ostati u Osijeku.

Bogata otpremnina za lagodan odmor

Kako god, Bjelica više nije u Osijeku, a budući da je dobio otkaz te da je imao krezovski ugovor, sigurno ga očekuje bogata otpremnina. Je li ju već dogovorio ili tek slijede pregovori oko isplate, pokazat će vrijeme, no Bjelica sigurno neće loše proći. Prije ili kasnije dobit će svoje jer je imao čvrst ugovor, koji je jako teško osporiti.

gol expired Kapetan Barakuda oduševljen Spaladiumom, za gol.hr poručuje: "Bio sam tu kao navijač, ali ovo je nestvarno" divider

Može se pretpostaviti da je odahnuo što je zaključio mučnu situaciju, i to na način da je dobio otkaz nakon upisane pobjede u derbiju, čime je barem malo isprao gorak okus iz usta i donekle popravio narušeni imidž, a uz to će dobiti visoku otpremninu koja mu daje dovoljno vremena da se odmori i dobro razmisli o nastavku karijere.

Na kraju je za Bjelicu ispalo dosta dobro. Ne mora nigdje žuriti, lagano može čekati dobru ponudu i do idućeg ljeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider