Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vodeni grad u Spaladiumu

Roditelji, povedite djecu i zajedno uživajte u jedinstvenom doživljaju na Europskom prvenstvu u Splitu

Europsko vaterpolsko prvenstvo održava se u Spaladium Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ceremoniju otvaranja Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu i uvodnu pobjedu Hrvatske protiv Malte pratilo je oko 7000 gledatelja.

U nastavku natjecanja očekuje ih se još i više, prodaja ulaznica ide jako dobro, a slijede i sve jače utakmice, kako za naše Barakude tako i za sve ostale respektabilne reprezentacije koje pucaju na medalju.

Organizatori su se pobrinuli da osim doživljaja gledanja vaterpola u Spaladium Areni svi koji dođu uživaju i u drugim sadržajima.

Stoga je na sjevernoj strani Spaladiuma osmišljen "Jana Vodeni grad", kao spoj vaterpola, kulture i zabave te je jedinstveni primjer sportsko zabavnog koncepta tijekom Europskog prvenstva.

Svaki dan tijekom ove europske smotre, a po završetku posljednje utakmice dana, održavat će se koncerti nekih od najboljih hrvatskih glazbenika.

Naravno, ne morate čekati večernje sate, jer zabavan sadržaj za sve generacije, od najmanjih do najstarijih, traje već od ranih poslijepodnevnih sati. Festival utakmica i koncerata čeka u Vodenom gradu, a uvjet za ulazak je kupljena ulaznica za Europsko prvenstvo, bilo u sustavu Adriaticketa ili na blagajnama Spaladium Arene.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider