Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda i najbolja opcija

Dani Olmo ipak prema Italiji? U borbu se uključio klub koji je započeo s "redizajnom"

Dani Olmo mogao bi umjesto u Engleskoj završiti u Italiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski Napoli nalazi se možda i na prekretnici klupske povijesti. Nakon što je nekoliko sezona bio glavni konkurent Juventusu za naslov prvaka u Italiji, te je uvijek bio opasan u Europi, ove sezone je dosta potonuo.

Za to se prije svega pobrinuo vlasnik Aurelio de Laurentiis, koji je nakon niza lošijih rezultata tražio od igrača da svi zajedno odu u karantenu do idućeg susreta, međutim veliki se broj njih, zajedno s trenerom Carlom Ancelottijem, na to oglušio.

Kalidou Koulibaly i Carlo Ancelotti (Foto: AFP) Kaos u Napoliju: Pobuna Ancelottija i igrača, ljutiti De Laurentiis objavio transfer listu i poslao oštru poruku divider

Ancelottija više nema, a stigao je Gennaro Gattuso, koji je već dao naslutiti kako neki igrači neće više igrati za prvu momčad Napolija. Koulibaly i Dries Mertens među prvima su koji bi trebali napustiti klub već u siječnju, pa samim time Gattuso planira dovesti i njihove zamjene.

S obzirom da je Mertens krilni igrač, Napoli razmatra da na njegovo mjesto dovede španjolsku senzaciju iz redova Dinama - Danija Olma! Tako barem prenose talijanski mediji i to ne samo oni iz Napulja.

Mertens slavi pogodak protiv Liverpoola (Foto: AFP) Predsjednik talijanskog velikana poludio: Zbog neposluha prodaje polovicu prve momčadi divider

Podsjetimo, Olmo je na Badnjak objavio da je njegova avantura u Hrvatskoj završena i da je spreman za iskorak u svojoj karijeri. Povezuje ga se s odlaskom u Englesku, konkrentnije jedan od dva Manchestera, a spominje se čak i eventualni povratak u Barcelonu, iako su šanse za to minimalne.

Pitanje je koliko bi prilike dobio u bilo kojem od Manchestera, dok bi u redovima redizajniranog Napolija sigurno imao daleko više prilike igrati. Odluka će u konačnici biti njegova, a dogodit će se u siječnju kada traje zimski prijelazni rok.

gol expired Real optimističan u dovođenje prve mete za iduću sezonu unatoč strašnoj konkurenciji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider